Untitled

„Queen Of Tears” a depășit drama „Reply 1988”, devenind a treia cea mai bine cotată dramă din istoria tvN

„Regina lacrimilor” (눈물의 여왕) de la tvN este acum drama cu al treilea cel mai mare rating din istoria tvN!

Pe 7 aprilie, populara dramă romantică, cu Kim Soo Hyun și Kim Ji Won în rolurile principale, a atins cel mai înalt nivel de audiență de până acum.

Potrivit Nielsen Korea, cel mai recent episod din „Regina lacrimilor” a obținut un rating mediu la nivel național de 19,0%, devenind astfel cel mai vizionat program de orice fel difuzat duminică.

Nu numai că ratingurile au marcat un nou record personal pentru serialul regizat de Jang Young-Woo și Kim Hee-Won, dar „Queen of Tears” a depășit acum „Reply 1988”, obâinând cel de-al treilea cel mai mare rating al oricărei drame tvN de până în prezent.

În aceste momenete, „Queen of Tears” a fost învinsă doar de serialele de succes „Crash Landing on You” și „Goblin”, ambele reușind să depășească pragul de 20%.

Între timp, noua dramă de dragoste de la KBS 2TV „Beauty and Mr. Romantic” a crescut la o evaluare medie la nivel național de 16,0% pentru slotul orar de seară.

„Hide” de la tvN a încheiat, de asemenea, prima jumătate a difuzării sale cu o creștere a audienței, urcând la o medie la nivel național de 5,0% pentru al șaselea episod.

Felicitări distribuției și echipei „Queen of Tears”!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.