SHINee-fullPicture(4)

Membrii SHINee se reunesc pentru un concert ce va avea loc în luna mai

După încheierea turneului lor de succes în Asia cu un concert solo în Hong Kong luna trecută, SHINee a decis să susțină un encore concert în luna mai datorită entuziasmului fanilor.

În special, concertul encore va fi cu atât mai semnificativ cu cât Onew, care și-a oprit temporar activitățile din cauza problemelor de sănătate, se va alătura grupului.

Recent, membrii SHINee au semnat cu diferite companii. Key și Minho și-au reînnoit contractele cu SM Entertainment, în timp ce Onew s-a mutat la Griffin Entertainment, iar Taemin s-a transferat la Big Planet Made. În ciuda acestor schimbări, angajamentul lor de a cânta împreună la concertul encore le solidifică intenția de a continua activitățile de grup în viitor.

De la debutul lor în 2008, SHINee a lansat hituri precum „Replay”, „Juliette”, „Ring Ding Dong”, „Lucifer”, „Dream Girl”, „Everybody” și „Don’t Call Me”, câștigând admirația fanilor pe scară largă pentru abilitățile lor excepționale și identitatea muzicală unică. Anul trecut, au promovat activ cel de-al 8-lea album complet „Don’t Call Me”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.