Untitled

Doliul în K-pop! Cântăreța Park Bo Ram a încetat din viață la vârsta de 30 de ani. Fanii artistei sunt în stare de șoc

Artista Park Bo Ram a murit tragic la vârsta de 30 de ani.

În dimineața zilei de 12 aprilie, agenția XANADU Entertainment a lui Park Bo Ram a confirmat că artista a murit subit.

„Este adevărat că Park Bo Ram a murit pe 11 aprilie”, a transmis agenția. „Cauza morții este în prezent investigată de poliție”, au adăugat reprezentanții agenției.

Ce spune poliția?

Raportul poliției arată că Park Bo Ram a fost găsită inconștientă în toaletă, în timp ce se afla acasă la un prieten.

Potrivit unui raport depus de ofițerii de la secția de poliție Namyangju pe 12 aprilie KST, în noaptea în care s-a produs decesul cântăreața Park Bo Ram (30 de ani) a participat la o întâlnire privată cu alți 2 prieteni.

În timpul întâlnirii, care a avut loc la casa unui prieten, Park Bo Ram a mers la toaletă în jurul orei 21:55. Pentru că acesta nu s-a mai întors, deși trecuse ceva timp, unul dintre cei prezenți s-a dus să verifice ce s-a întâmplat și a găsit-o ghemuită lângă chiuvetă, inconștientă. Prietenii prezenți au sunat imediat la 119 și au încercat să efectueze un RCP (resuscitarea cardio-pulmonară).

La scurt timp, la fața locului au sosit și echipajele de intervenție, care au transportat-o pe Park Bo Ram la Spitalul Hanyang University Guri. Ea a fost declarată decedată la ora 23:17.

Poliția a deschis o anchetă, cauza morții cântăreții fiind în prezent investigată. Din informațiile existente, a fost și solicitată o autopsie la Serviciul Național de Criminalistică.

După ce a apărut în emisiunea de audiție a Mnet „Superstar K2” în 2010, Park Bo Ram și-a făcut debutul oficial cu melodia de succes „Beautiful” în 2014. De altfel, la momentul morții sale, ea se afla în toiul pregătirilor pentru un super comeback cu prilejul celei de-a 10-a aniversarea de la debutului ei.

Transmitem și noi cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei lui Park Bo Ram în această perioadă extrem de dureroasă. Să se odihnească în pace!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.