GLx9eP7bQAAkoHX

V, din BTS, fotografiat în echipamentul unității de combatere a terorismului

Imaginile cu V purtând ținuta neagră care reprezintă uniforma echipelor de la Servicii Speciale (SDT) au fost publicate pe data de 18 aprilie pe o pagină de Facebook care servește ca un anunț anonim pentru membrii serviciului militar, scrie Yonhap.

V s-a înrolat în armată în decembrie anul trecut și a aplicat cu succes și s-a alăturat SDT-ului sub Comandamentul Apărării Capitale al Armatei.

În februarie, a fost repartizat în Corpul 2, cunoscut și sub denumirea de Unitatea Ssangyong, unde servește în unitatea de serviciu special a poliției militare, potrivit chosun.com.

Poliția militară are sarcina de a menține ordinea în cadrul armatei, de a impune disciplina și de a gestiona traficul. SDT, unde deservește V, este responsabil pentru răspunsurile inițiale la incidentele antiteroriste și pentru protecția personalului militar cheie (VIP).

În prezent, toți cei șapte membri ai BTS își desfășoară serviciul obligatoriu în armată sau ca agent civil. Toți bărbații sud-coreeni apți de muncă trebuie să servească în armată timp de cel puțin 18 luni într-o țară care se confruntă cu amenințări militare constante din partea de nord.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.