Untitled

Gong Yoo și Song Hye Kyo, în discuții pentru o nouă dramă a regizorului „Coffee Prince” și a scenaristului „That Winter, The Wind Blows”

Gong Yoo și Song Hye Kyo ar putea juca împreună într-o nouă dramă!

Pe 24 aprilie, a fost raportat că Gong Yoo este în discuții pentru a prelua rolul principal într-un nou proiect scris de apreciatul scenarist No Hee Kyung (노희경 – n. 1966). Anterior, a fost dezvăluit că Song Hye Kyo se află și ea în discuții pozitive pentru a juca în aceeași dramă.

Ca răspuns la raport, un reprezentant al agenției de management SOOP a lui Gong Yoo a spus: „Este adevărat că Gong Yoo a primit o ofertă pentru noul proiect al lui No Hee Kyung. În prezent, o revizuiește.”

Potrivit rapoartelor, noul proiect al lui Noh Hee Kyung este o dramă istorică modernă care descrie scenele realiste ale oamenilor din industria audiovizualului. Drama va surprinde pasiunea oamenilor care au trecut printr-un tunel istoric turbulent și au experimentat nașterea industriei de divertisment din Coreea de Sud.

Noh Hee Kyung a scris anterior scenariul unor drame excepționale, cum ar fi „It’s Okay, That’s Love”, „Dear My Friends”, „Our Blues” și multe altele. Ea a mai colaborat anterior cu Song Hye Kyo în drama din 2008 „Worlds Within” și drama din 2013 „That Winter, The Wind Blows”.

Între timp, regizoarea Lee Yoon Jung, recunoscută pentru operele sale de succes precum „Coffee Prince”, „Cheese in the Trap” și „The Lies Within”, se va afla la cârma acestui proiect promițător.

Rămâneți aproape pentru mai multe actualizări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.