1713997224-header-photo

Drama populară „Queen of Tears” va avea o durată mai lungă pentru ultimele două episoade

Populara dramă de succes „Queen of Tears” va difuza un episod special înaintea episodului final.

Pe 23 aprilie, tvN a anunțat următoarea schimbare de program pentru „Regina lacrimilor”: „Episoadele 15 și 16 „Regina lacrimilor”, penultimul și ultimul episod, vor fi difuzate la o oră specială, la 21:10”, și a adăugat: „Fă cunoștință cu Hyun Woo și Hae în zece minute mai devreme.”

Se pare că „Queen of Tears”, care mai au doar două episoade până la finalul său din 28 aprilie, introduce această programare specială pentru a răspunde dezamăgirii telespectatorilor.

Cu această programare specială, telespectatorii se vor bucura de „Regina lacrimilor” pentru încă 10 minute în comparație cu timpul obișnuit de difuzare. Unii speculează că acest timp suplimentar ar putea însemna mai mult conținut decât era planificat inițial.

Pe măsură ce se apropie finalul, „Queen of Tears” îi ține pe spectatorii atenți cu intriga sa imprevizibilă, lăsându-i să se întrebe dacă Baek Hyun Woo (interpretat de Kim Soo Hyun) și Hong Hae In (interpretat de Kim Ji Won) se vor bucura. final.

Între timp, „Regina lacrimilor” este o dramă captivantă care spune povestea unei crize și a unei iubiri care reîncepe în mod miraculos între Hong Hae In, moștenitorul din a treia generație a conglomeratului Queens Group și regina magazinului universal, și Baek Hyun. Woo, fiul șefului satului Yongdu-ri și al prințului supermarketului, un cuplu aflat în al treilea an de căsătorie.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.