20240430013855_wonderland-04_151316

Preview incredibil cu chimia dintre Park Bo Gum și Suzy, în viitorul film “Wonderland”

Mult-așteptatul film  „Wonderland” a dezvăluit primele fotografii cu Suzy și Park Bo Gum!

Pelicula spune povestea oamenilor care folosesc serviciul „Wonderland”, care le permite utilizatorilor să se reîntâlnească cu cei dragi decedați printr-un apel video, imginea acestora fiind reconstituită prin intermediul inteligenței artificiale.

Din distribuția filmului fac parte nume sonore, precum Tang Wei, Suzy, Park Bo Gum, Jung Yu Mi și Choi Woo Shik.

Suzy joacă rolul lui Jung In, care își reconstituie iubitul Tae Joo (Park Bo Gum), care stă întins în pat după un accident nefericit, folosind serviciul „Wonderland”.

Este de așteptat ca Suzy să portretizeze fisura din inima personajului ei, precum și emoții amestecate de fericire, confuzie și dor în timp ce își petrece viața de zi cu zi cu iubitul ei reconstruit.

Park Bo Gum îl joacă pe iubitul lui Jung In, Tae Joo, care se trezește din starea de inconștiență.

Este de așteptat ca Park Bo Gum să-și demonstreze abilitățile de actor, portretizând părți complet diferite ale personajului său, de la Tae Joo întruchipat de inteligența artificială, care este proiectat prin serviciile „Wonderland”, și până la Tae Joo din viața reală, care găsește totul nefamiliar și confuz după ce se trezește din starea de inconștientă în care a zăcut timp îndelungat.

Regizorul Kim Tae Yong a ridicat așteptarea telespectatorilor privind sinergia dintre Suzy și Park Bo Gum,  spunând: „Cei doi actori au dat dovadă de o chimie grozavă în timp ce au lucrat împreună la scenele din film, cu considerație și respect unul pentru celălalt”.

„Wonderland” va ajunge în cinematografe pe 5 iunie

Urmăriți teaser-ul de mai jos pentru a vă crea o impresie despre film!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.