F0XLBcpaQAMkfyG

Jungkook, pe Lista A100 2024 Gold House, ce onorează cei mai de impact 100 de lideri din Asia Pacific în cultură și societate în ultimul an

Superstarul global Jung Kook, grupul de K-pop Stray Kids, DJ Steve Aoki și cântăreața Charli XCX se numără printre artiștii numiți în Lista Gold House A100 de anul acesta, scrie RollingStone.

Lista anuală a colectivului AAPI (Asian American and Pacific Islanders), Gold House, recunoaște „100 de lideri din Asia Pacific care au avut cel mai semnificativ impact asupra culturii și societății americane în ultimul an”, cu premii din muzică, divertisment, afaceri, modă, impact social și sport.

Jungkook a devenit astfel cel mai de succes și de impact tânăr și FAȚA industriei muzicale asiatice. El este singurul cântăreț solo coreean care are această onoare.

BIG HIT MUSIC via X

Alți premiați notați includ starul fotbalului Son Heung-min și Lee Jung Jae, actorul devenit celebru în urma rolului jucat în serialul Netflix “Squid Game”.

Și președintele HYBE, Bang Si-Hyuk, fondatorul BTS, este unul dintre destinatarii distincției Gold Legend de anul acesta, acordată celor care au demonstrat „o viață de contribuții de neșters la succesul și reprezentarea comunității din Asia Pacific.”

Totodată, grupul de băieți K-pop ATEEZ a primit premiul inaugural New Gold Honor, care recunoaște „liderii în ascensiune care vor redefini canonul pentru comunitatea din Asia Pacific”.

Lista A100 din acest an a fost selectată de membrii din „Cele mai bune organizații din Asia Pacific, lideri creativi și de afaceri și aliați multiculturali”, conform unui comunicat de la Gold House. Omagiații vor fi sărbătoriți la Gala anuală, pe 11 mai, la Los Angeles. Consultați lista completă Gold House A100 pentru 2024 online pe goldhouse.org.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.