South-Korea

Cinci locatii unice din k-drame si din videoclipurile K-pop pe care le puteti vizita in Seul

Ati visat vreodata sa mergeti in Seul, Coreea de Sud? Cultura sa bogata, mancarea uimitoare si privelistile uluitoare atrag in fiecare an mare numar de turisti, dintre care multi sunt fani inraiti ai K-dramelor si ai K-pop-ului. Pentru cei care sunteti mai interesati de cultura coreeana aveti aici cinci locatii unice ce pot fi vizitate in Seul!

  1. Sangam Cultural Square

Sangam Cultural Square este o piata publica ce se afla in zona Sangnam din Seul. Acest loc este inconjurat de arhiva filmelor coreene si gazduieste sediul MBC. In plus, piata a fost prezentata in multe drame coreene, printre care “Pinocchio”, “She Was Pretty” si “Mr. Back.”

In episodul 11 din serialul “Kill Me, Heal Me”, Cha Do Hyun (Ji Sung) si Oh Ri Jin (Hwang Jung Eum) se intalnesc in aceasta locatie in care Ri Jin ajunge sa reflecteze asupra experientelor sale.

  1. SMTOWN Coex Artium

SMTOWN Coex Artium reprezinta o vizita obligatorie pentru orice fan K-pop! Fiind situat in zona Gangnam din Seul, vizitatorii se pot opri sa cumpare suveniruri si CD-uri, sa faca poze cu decupaje in marime naturala ale artistilor preferati de la SM Entertainment si se pot opri la cafenea pentru o gustare cu tematica de artist. Multi idoli SM au vizitat si ei acest loc, lasandu-si semnaturile in restaurant!

Exista chiar si un teatru unde vizitatorii pot viziona spectacole muzicale, precum si o cabina foto unde puteti face o fotografie cu cantaretii vostri preferati! SMTOWN Coex Artium a fost, de asemenea, prezentat in videoclipul M & D “I Wish”, care ii include pe Kim Heechul din Super Junior, Jungmo din TRAX si Yerin din GFRIEND.

https://www.youtube.com/watch?v=K6lH6g1Z97E

  1. Magazinul Bonjuk – filiala Donam-dong

Aceasta locatie unica este magazinul iconic de terci  unde Jan Di (Ku Hye Sun) si Ga Eul (Kim So Eun) au lucrat in drama “Boys Over Flowers”! Daca ati vazut drama veti sti cat de des era prezentat magazinul cu terci, care continua sa fie deschis publicului si ofera fotografii din serial.

  1. Statia Myeongdong si Myeongdong

Myeongdong este una dintre cele mai bune locatii de vizitat pentru cumparaturi, in special pentru suveniruri K-pop si makeup! In interiorul statiei de metrou Myeongdong exista numeroase puncte de vanzare de unde se pot cumpara CD-uri, postere, light stick-uri si alte suveniruri.

In plus, exista multe panouri publicitare expuse in Seul, pentru a sarbatori zilele de nastere ale idolilor.

Daca iesiti din statia de metrou veti gasi si multe magazine de makeup coreean care afiseaza postere si decupaje cu idolii ce le promoveaza in prezent produsele! De exemplu, EXO pentru Nature Republic:

Sau SHINee pentru The Saem:

Uneori, magazinele fac articole de editie limitata cu idoli, cum ar fi aceasta solutie de fata cu o imagine a lui Taemin din SHINee!

  1. Palatul Gyeongbokgung

Nu numai ca Palatul Gyeongbokgung este cel mai mare palat din Coreea, dar, de asemenea, are privelisti uimitoare si o istorie bogata, ceea ce-l face o oprire importanta atunci cand vizitati Seulul.

Palatul Gyeongbokgung este atat de frumos incat este o locatie excelenta de filmare. Au fost filmate aici multe drame, inclusiv “The Legend of the Blue Sea,” “Queen In Hyun’s Man,” “Chicago Typewriter” si “Goblin”.

In plus, in ” We Got Married”, sezonul patru, Yook Sungjae din BTOB si Joy din Red Velvet au vizitat palatul in timpul unei intalniri dragute!

 https://www.youtube.com/watch?v=-mh-jN0pPns

Sursa: Soompi.com

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.