BTS are acum discul de aur in Statele Unite ale Americii!

Pe 4 februarie a fost dezvaluit ca remixul lui Steve Aoki pentru piesa grupului BTS, „MIC Drop”, a primit discul de aur pentru Asociatia Industriei de Inregistrari a Americii („Recording Industry Association of America” – RIAA), informeaza site-ul soompi.com.

Potrivit sursei citate, este nevoie de 500.000 de „unitati” pentru un disc de aur. O descarcare digitala permanenta conteaza ca o unitate si 150 audio la cerere si/sau stream-uri video conteaza ca o unitate.

PSY a fost primul artist coreean care a realizat acest lucru cu „Gangnam Style” si BTS este acum primul grup coreean care are parte de aceasta realizare.

Desiigner, cel care apare in remix, a intrat pe contul sau de Twitter pentru a sarbatorii realizarea:

De asemenea, Eshy Gazit, CEO-ul Gramophone Media, partenerul nord-american al celor din BTS, i-a felicitat pe fiecare pentru realizare. (Raluca Miroi)

Felicitari BTS!

http://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/02/BTS.jpghttp://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/02/BTS-150x150.jpgRaluca MiroiArticoleBTS,discul de aur,mic drop

BTS are acum discul de aur in Statele Unite ale Americii! Pe 4 februarie a fost dezvaluit ca remixul lui Steve Aoki pentru piesa grupului BTS, „MIC Drop”, a primit discul de aur pentru Asociatia Industriei de Inregistrari a Americii („Recording Industry Association of America” – RIAA), informeaza site-ul soompi.com. Potrivit...