Taeyang-Min-Hyo-Rin1

Taeyang si Min Hyorin s-au casatorit pe 3 februarie 2018

Bucurie mare in familia YG si nu numai. Primul si  cel mai innocent membru al trupei BIG BANG, Taeyang  s-a casatorit ieri, 3 februarie,  cu actrita Min Hyo Rin.

Taeyang, pe numele sau real, Dong Youngbae, si Min Hyorin, nascuta Jung Eun-ran, si-au oficializat  relatia printr-o ceremonie restransa si privata, care a avut loc langa Seoul, in provincia Gyeonggi-do, la o biserica pe care familiile  lor o frecventeaza.

Cei doi isi incununeaza astfel relatia de 3 ani  cu putin timp inainte ca artistul sa se inroleze in armata. 

Ceremonia  de la biserica a fost oficiata de actorul Ki Tae Young, cel care a vrut sa intoarca  o favoare pe care  mirele Taeyang i-a facut-o atunci cand el si actrita Eugene s-au casatorit in 2011, iar Taeyang le-a cantat la nunta. Taeyang a cerut  bunului sau  prieten, artistul Zion.T, sa cante celebrul cantec “de felicitare”, acesta fiind  desigur parte din marea familie YG (este si el reprezentat de agentia YG Ent.)

Chiar in ziua fericitului eveniment, CEO-ul agentiei YGYang Hyun Suk, a tinut neaparat sa  il felicite pe Taeyang si astfel a postat pe contul sau de Instagram  2 fotografii de la sedinta foto de nunta a celor doi, care au fost  insotite de  urmatoarea descriere:  “Ziua nunti lui Taeyang este chiar astazi. L-am intalnit pe Young Bae  pe cand avea doar 13 ani si acum are 31. El se casatoreste cu prima femeie cu care s-a intalnit vreodata – acest fapt fiind chiar o poveste de vis. Imi dau jos de pe cap sapca o data pe an si astazi este ziua cand o fac.  Sa fii fericit, Young Bae.”

Pentru a fi alaturi de cei doi, marea familie a artistilor de la YG s-a reunit, astfel ca au fost prezenti foarte multi artisti si prieteni  ai celor doi miri, dar si multi actori. Printre ei s-au numarat membrii BIG BANG, G-Dragon, Seungri, Daesung si T.O.P,  membrele trupei 2ne1: CL si  Sandara Park,  membrele trupei BLACKPINK,  membrii WINNERTablo si familia lui:  Kang Hye Jung si fetita  Haru, Sean si sotia lui Jung Hye Young, liderul trupei B1A4 Jinyoung, actorii : Cha Tae HyunChun Woo HeeEugeneHong Jin Kyung, Kang SoraKim Ye Won,Lee Ji Ah,Lee Shi UnRa Mi Ran, Song Baek Kyung, Song Ok Sook,Yoo Byung Jae,  rapper-ul  Mithra Jin si iubita lui Kwon Da Hyun,  artistul Se7en si probabil multi altii.

Un moment emotionant pentru toti si mai ales pentru fani a fost sa-i vada pe membrii BIG BANG  din noua impreuna. Colegii de trupa nu puteau sa rateze acest moment important  din viata lui Taeyang, asa ca au stat alaturi de el si s-au distrat pe cinste la petrecere. Cea care a imortalizat aceasta “fericita ocazie” intr-o poza a fost chiar CL si a vrut sa o arate tuturor prin urmare a postat-o pe contul ei de Instagram.

Se pare ca aceasta nunta le-a oferita ocazia perfecta celor care au dat viata membrilor BIG BANG, mai exact mamele “eroine” ale celor 5 membrii sa se reuneasca. Ele  pot fi vazuse in urmatoarea poza.

(sus:  in negru mama lui Seungri, in hanbok mama lui Taeyang, langa ea este mama lui GD , iar jos este mama lui Daesung  si a lui TOP)

Petrecerea de nunta a avut loc la hotelul Paradise City, in  Incheon, iar cel desemnat sa fie gazda a fost Daesung, membrul trupei BIG BANG. Alte cantece de felicitare penru cei doi miri au fost cantate de CL  si Seungri, cel mai mic membru din BIG BANG.

Un aspect surprinzator al nuntii celor doi a fost tema petrecerii. Astfel, conceptul abordat pentru petrecerea de nunta trebuia sa sugereze  prima  iubire  si iubirea pura  si  a fost realizat special  de un organizator international de evenimente  foarte creativ, si anume Youngsong Martin, cea care s-a ocupat de scena nuntii din seria “Twilight”.  Acest aspect chiar a atras atentia pentru ca ea si Taeyang au pastrat o relatie speciala si nimeni nu a stiut ca Youngsong Martin este chiar o mare fana a cuplului.

La aceasta nunta  distractia a fost pe masura evenimentului si chiar mirii Taeyang si Min HyoRin, vizibili fericiti,  au oferit o demonstratie de dans tuturor. Puteti vedea chiar aici dansul lor pe melodia “Versace on The Floor”, intr-un scurt filmulet postat pe instagram de CEO-ul de la YG.

https://www.instagram.com/p/BexfM8lAcvW/?taken-by=fromyg 

De asemenea, Taeyang chiar a cantat la nunta melodia “Eyes Nose Lips”. Puteti vedea aici momentul emotionant.

Si ca sa fie si mai mare distractia, Taeyang si MC-ul petrecerii,  Jo Seo Ho, s-au “duelat” in miscari de dans, spre deliciul celor prezenti. Si de aceasta data, cum era de asteptat,  calitatile exceptionale de dansator ale lui Taeyang au fost readuse la “viata”, el oferind o reprezentatie fabuloasa, iar ceea ce a surprins pe mai multi a fost faptul ca Ji Seo Ho a reusit cat de cat sa tina pasa cu el. Chiar Taeyang a postat un scurt videoclip cu acest moment pe contul lui de Instagram.

Filmuletul il puteti accesa aici: https://www.instagram.com/p/BexMHBNBUFz/?taken-by=__youngbae__

Asa se poate spune ca s-a  desfasurat o nunta la care oricine ar visa. Si uite asa fanele VIP (fanele trupei BIG BANG) au mai pierdut un frumusel, care de aceasta data si-a gasit aleasa. Priviti putin aici cat este de fericit si cu cata incredere isi tine mireasa alaturi.

El cantaret, ea actrita si destinul i-a adus  impreuna la un moment dat. Acum se iubesc neconditionat si sper ca vor ramane asa pentru mult timp de acum in colo. Noi ii felicitam sincer pe d-nul si d-na Dong Youngbae. Si cum se mai zice la noi: “Casa de piatra!”

Acest material a fost realizat din surse combinate (Daniela Coman) 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.