Radio-Romance2

Idila intre protagonistii dramei Radio Romance?

Este posibil ca personajele lui Yoon Doojoon si Kim Su Hyun din Radio Romance sa fi fost iubiti in trecut!

Primul episode al dramei Radio Romance a avut un final care ne-a lasat in suspans, deoarece Ji Soo Ho (Yoon Doojoon) se uita nostalgic la scenarista radio Song Geu Rim (Kim So Hyun). Chiar inainte de difuzarea primului episod, am putut vedea un teaser cu scena in care Ji Soo Ho deschide cu nerabdare usile de la lift pentru a se putea uita la Song Geu Rim. Privirea plina de speranta a lui Ji Soo Ho a facut sa para ca cei doi au avut o relatie speciala in trecut.

Ji Soo Ho a privit-o pe Song Geu Rim de la departare, in timp ce incerca cu disperare sa-l convinga sa se angajeze la postul sau de radio, chiar oferindu-se sa fie dublura unei actrite in timpul unei filmari sub apa. In timp ce Ji Soo Ho o privea pe Song Geu Rim plutind deasupra apei, o scena in care Ji Soo Ho din copilarie o privea zambind pe Song Geu Rim a fost difuzata in paralel. In acest timp, Song Geu Rim povesteste: “Ai fost prima iubire a cuiva,”, fraza pe care o citeste la radio la inceputul episodului.


Copiii actori Nam Da Reum si Lee Re, care i-au jucat pe Ji Soo Ho si Song Geu Rim din copilarie, au lasat o impresie placuta asupra telespectatorilor, datorita chimiei lor. Kim So Hyun a declarat: “M-am simtit fericita sa ma intalnesc cu actrita care mi-a jucat caracterul din copilarie in drama Radio Romance. Sper ca Lee Re se va descurca si mai bine pe viitor si ii multumesc ca joaca rolul personajului meu din timpul copilariei.”

Radio Romance este difuzata in fiecare luni.

Cr: Soompi

Traducere: Anca Zaharia




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.