BigHit Entertainment a confirmat ca RM a suferit o interventie chirurgicala la nas, pe 5 februarie, din cauza unei deviatii de sept.

“Este adevarat ca acesta a suferit interventia. Recent, el a avut parte de aceasta procedura si a fost externat din spital. Pentru moment, planuieste sa se odihneasca si sa se concentreze pe recuperare”, au afirmat reprezentantii BigHit Entertainment, citati de site-ul Koreaboo.com.

Deviatia de sept este o afectiune a nasului, care presupune ca osul si cartilajul care despart nasul este stramb, ceea ce poate cauza probleme respiratorii. Alte simptome comune includ congestia nazala, sangerari nazale, dureri de cap si apnee in somn.

Se estimeaza ca 80% dintre oameni sufera de o astfel de forma, insa nu este atat de grava incat sa creeze o problema sau sa necesite tratament.

Operatia este simpla, chirurgul doar face o mica incizie si indeparteaza orice exces de os sau cartilaj, pentru a face respiratia mai usoara. In unele cazuri, oamenii combina rinoplastia (operatia de remodelare a nasului) cu septoplastia (operatia de deviatie de sept) pentru a isi modifica aspectul nasului. (Raluca Miroi)

http://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/02/DKTNHyLUQAEv6tw-1024x682.jpghttp://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/02/DKTNHyLUQAEv6tw-150x150.jpgRaluca MiroiArticoleȘtiriBTS,deviatie de sept,operatie,rm
BigHit Entertainment a confirmat ca RM a suferit o interventie chirurgicala la nas, pe 5 februarie, din cauza unei deviatii de sept. 'Este adevarat ca acesta a suferit interventia. Recent, el a avut parte de aceasta procedura si a fost externat din spital. Pentru moment, planuieste sa se odihneasca si...