AEN20180207002900320_03_i

Guvernul sud-coreean deschide un centru pentru a promova tara in timpul Jocurilor Olimpice

Cu numai doua zile inaintea evenimentului sportiv international, un reprezentant al guvernului sud-coreean a declarat ca se va deschide un centru pentru promovarea Coreei de Sud in Gangneung, unul dintre orasele in care vor avea loc Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang din 2018, informeaza agentia de stiri Yonhap.

Potrivit sursei mentioanate, un reprezentant al Ministerului Culturii, Sportului si Turismului a afirmat ca centrul numit “Korea House” se va deschide catre public joi, 8 februarie, la Gangneung Olympic Park, situat la aproximativ 230 de kilometri est de Seul.

Sursa a declarat ca ministerul va prezenta informatii si articole pentru a promova turismul tarii la primul etaj, tinand in acelasi timp diverse evenimente culturale , inclusiv concerte K-pop si de muzica traditionala, in timpul Jocurilor Olimpice, care vor incepe vineri, 9 februarie, pentru o perioada de 17 zile. Toate evenimentele vor avea loc gratuit pe baza principiului primul venit, primul servit.

“Etajul al doilea si al treilea al cladirii vor servi ca salon pentru sportivi, astfel acestia isi pot analiza performantele, pot servi o bautura si chiar primi servicii de masaj”, a afirmat reprezentantul ministerului.

Guvernul sud-coreean depune mult efort pentru a atrage mai multi turisti in timpul evenimentului cvadrienal, care va avea loc in orasul alpin al tarii, PyeongChang, situat la 180 km est de capitala, si orasele sale adiacente.

Conform informatiilor furnizate de agentia de stiri nationala, Comitetul pentru vizite din Coreea a organizat marti, 6 februarie, o sesiune de discutii pentru a vitaliza vanzarile unui card de transport adaptat exclusiv vizitatorilor straini.

“Numit Korea Tour Card, cardul ofera diverse reduceri la magazinele locale si atractiile turistice. Un total de 200.000 de carduri au fost vandute de cand au fost lansate pentru prima data in luna ianuarie a anului trecut”, a afirmat comisia. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.