Cheese-In-The-Trap-Stills-2

Filmul “Cheese In The Trap” va avea premiera pe 14 martie in cinematografele din Coreea

Filmul  “Cheese In The Trap” va avea premiera in cinematografele din Coreea nu de Valentine’s Day, asa cum poate ne-am fi dorit, ci pe 14 martie, de “White Day”, informeaza site-ul soompi.com.

Pana la premiera, ne putem delecta insa cu doua imagini date publicitatii pe 12 februarie, imagini insotite de cateva informatii legate de restul distributiei din film, precum si de asteptarile pe care membrii echipei de productie le au de la aceasta pelicula.

Pentru inceput trebuie sa stiti ca “Cheese In The Trap” este un thriller romantic in care joaca Park Hae Jin (박해진 – 1 mai 1983), care-l interpreteaza pe Yoo Jung, tipul perfect care are insa si o latura ascunsa, si Oh Yeon Seo (오연서 – 22 iunie 1987, “delicioasa” Sam Jang/ Jin Sun-Mi din drama “Hwayugi”), care o interpreteaza pe Hong Seol, o studenta aparent obisnuita, dar plina de farmec.

Webtoonul cu acelasi nume al lui Soon Ggi lansat in anul 2010 a avut o lunga durata de viata si o medie de peste un milion de vizionari pentru fiecare capitol, devenind astfel o legenda in lumea webtoon-urilor. Ulterior a fost adaptat ca o drama ce a purtat acelasi titlu si care a fost difuzata de tvN in 2016, drama care a obtinut ratinguri ridicate.

Este astfel de asteptat ca filmul “Cheese In The Trap” sa fie “o lovitura” a cinematografiei coreene, distributia fiind sincronizata cu personajele originale. Asa se explica alegerea actorilor care dau viata personajelor principale din film: starul de cinema Park Hae Jin se potriveste cu personajul sau, Yoo Jung, datorita zambetului sau cald, si Oh Yeon Soo, a fost votata ca actrita No. 1 pentru a interpreta personajul  Hong Seol. In plus, cu doi ani in urma, Park Hae Jin a dat viata aceluiasi personaj in drama tvN “Cheese In The Trap”, rol ce i-a adus o popularitate crescuta in randul publicului feminin.

Ali membri ai distributiei ii includ pe Park Ki Woong (박기웅 – 13 februarie 1985), care il interpreteaza pe Baek In Ho, personaj ce nu se intalneste insa niciodata cu Yoo Jung. Actrita Yoo In Young (유인영– 5 ianuarie 1984) o interpreteaza pe Baek In Ha, sora mai mare si incapatanata a lui In Ho. Oh Jong Hyuk (오종혁– 16 februarie 1983) joaca rolul lui Oh Young Gon, care este obsedat de fiecare fata pe care o vede. Cantareata, actrita si model, Sandara Park (박산다라-12 noiembrie 1984) joaca rolul lui Jang Bo Ra, cea mai buna prietena al lui Hong Seol, iar Kim Hyun Jin (김현진– 31 ianuarie 1995) joaca rolul lui Kwon Eun Taek, care o protejeaza intotdeauna pe Jang Bo Ra. (한사랑)

Ca sa va facem un pic “pofta” de acest film, va lasam sa urmariti un trailer al dramei cu acelasi nume:

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.