TVXQ3

Membrii TVXQ si-au reinnoit contractul cu SM si vor aparea in show-ul tv “I live alone”

Vesti bune pentru fanii trupei TVXQ.  Duo-ul format din U-Know Yunho si Max Changmin a luat de curand decizia de a participa in cadrul show-ului de varietati „I live alone”, ambii membri ai trupei urmand sa arate cum decurge viata lor de zi cu zi in cadrul spectacolului tv, informeaza site-ul allkpop.com.

Potrivit sursei citate, episodul in care cei doi vor aparea va fi difuzat la mijlocul lunii martie, exact la timp pentru a se potrivi cu revenirea lor pe scena muzicala.

Vestea este cu atat mai buna cu cat recent s-a aflat ca trupa TVXQ si-a reinnoit contractele cu SM Entertainment la sfarsitul anului trecut, inainte de expirarea acestora. “Membrii au vorbit despre planurile lor pe termen lung cu SM dupa ce s-au intors din armata. Majoritatea cantaretilor nu decid unde vor merge (in ce directie o vor lua  – n.r.) chiar si dupa expirarea contractului, dar duo-ul si-a reinnoit contractul rapid, cu incredere in SM”, sustin surse intrne, citate de site-ul allkpop.com.

Dupa cum multi dintre voi stiti deja, TVXQ sunt, de fapt, initialele pentru Tong Vfang Xien Qi (chineza: 東方 神 起), si reprezinta un duo sud-coreean format in prezent din U-Know Yunho (유노윤호)/ Jung Yun-ho (정윤호) si Max Changmin (최강창민)/ Shim Chang-min (심창민). Ei sunt cunoscuti sub numele de Tohoshinki (東方 神 起 Tōhōshinki) in versiunile japoneze si, uneori, se face referire la ei sub denumirea de DBSK, abrevierea denumirii lor coreene Dong Bang Shin Ki (동방신기). Numele lor se traduce cu aproximatie astfel: “Ridicarea Zeilor din Est”. (한사랑)

Pentru cei carora le era dor de TVXQ, am ales sa va “reimprospatam” memoria cu videoclipul piesei “Something”:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.