Lee-Joon-Gi

Va reveni Lee Joon Gi cu o noua drama?

In cateva luni indragitul actor Lee Joon Gi va reveni pe micile ecrane cu un nou rol, informeaza site-ul soompi.com.

Potrivit site-ului citat, pe data de 13 februarie au aparut stiri conform carora faimosul actor se afla in discutii pentru rolul principal din drama “Lawless Lawyer” (tentativa de titlu) de la tvN, care urmeaza sa fie difuzata in luna mai.

Agentia lui Lee, Namoo Actors a venit cu o declaratie oficiala afirmand: “Desi este adevarat ca Lee Joon Gi a primit un rol in” Lawless Lawyer “, nu a luat inca o decizie finala. In momentul de fata el analizeaza aceasta oferta. ”

Daca decide sa accepte rolul, Lee Joon Gi ii va da viata lui Bong Sang Pil, un fost membru al unei bande devenit avocat. El percepe cartile de drept ca pe cartile cu instructiuni pentru aparatele de bucatarie, iar metoda preferata de a rezolva o situatie include, mai degraba pumnii, decat legea.

“Lawless Lawyer” ne va prezenta povestea lui Bong Sang Pil, care lupta impotriva unei puteri absolute in instanta de judecata pentru a-si razbuna mama. Acesta va mixa genurile thriller si actiune legala care povesteste viata unui om care nu a vrut decat sa se razbune, si hopurile pe care acesta trebuie sa le traverseze in cautarea dreptatii.

Scenariul serialului este semnat  de Yoon Hyun Ho, care se afla si in spatele dramei “Remember” si a filmelor  “I am a Father” si “Confidential Assignment” ,iar proiectul va fi condus de directorul de productie Kim Jin Min ce a  lucrat si la alte drame ca “Time Between Dog and Wolf,” “Pride and Prejudice,” si  “Marriage Contract.”

“Lawless Lawyer” este programat sa aiba premiera in luna mai a acestui an dupa “Live”, ce urmeaza actualei drame de weekend de la tvN, “ Hwayugi”. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.