Wok-of-Love-Poster3

“Wok of Love” noua drama de la SBS imbina bucataria cu iubirea

A venit  luna mai si momentul sa incepem un nou serial. Va avertizez ca acesta nu este tocmai potrivit pentru gurmanzi, pofticiosi, sau ca noi  care iubim mancarea coreeana si in general mancarea buna si apetisanta. Astazi are premiera o drama despre cum se imbina mancarea cu dragostea sau cum s-ar spune “dragostea trece prin stomac”. Drama despre care vorbesc se numeste “Wok of Love” (기름진 멜로), noua drama de la SBS, care se descrie ca o melodrama si comedie romantica in acelasi timp. Cam greu ca cele 2 genuri sa se imbine, fiind cumva opuse dar poate in viziunea coreenilor se poate realiza. Se pare ca va avea 40 de episoade, de cate 35 de minute fiecare si vor fi difuzate cate 2 pe zi in fiecare luni si marti, incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). Aceasta drama este regizata de Park Sun Ho dupa un scenariu de Seo Sook Hyang, cel care s-a aflat in spatele povestilor de succes ale dramelor “Pasta” si “Jealousy Incarnate”.

Poveste

Va spune povestea de dragoste si supravietuire, avand in centru viata unui celebru chef bucatar. El experimenteaza diverse lucruri in viata sa  si ajunge sa decada din pozitia sa de bucatar de top de la cel mai bun restaurant chinezesc din Coreea, la o bucatarie mica dintr-un restaurant care abia reusea sa supravietuiasca pe piata.

Mai cu seama il regasim, Chef Seo Poong, rolul pe care Lee Joon Ho il interpreteaza. El  a fost odata un chef celebru si a lucrat la cel mai bun restaurant chinezesc din Coreea. S-a intamplat totusi ca popularitatea sa  sa scada si a ajuns sa lucreze la un  alt restaurant chinezesc mai putin cotat care se afla intr-o situatie dificila. In acelasi timp  il mai avem si pe Doo Chil Sung, rolul pe care celebrul actor Jang Hyuk il va juca. El este un personaj destul de controversat si  a avut o viata complicata. A fost gangster  si datorita actiunilor sale a ajuns la inchisoare si a stat acolo 5 ani. In prezent el are o situatie mai buna si este proprietarul unei cladiri. Si pentru ca partea feminina nu este lipsita din nici un serial, in acelasi timp o regasim si pe Dan Sae Woo (Jung Ryeo Won), fiica unui om foarte bogat care totusi a ajuns la faliment. Cum va evolua povestea celor 3 ramane sa vedem noi de acum in colo in fiecare episod din “Wok of Love”.

Distributie

Actori principali:

Jang Hyuk – Doo Chil Sung
Jung Ryeo Won – Dan Sae Woo
Lee Joon Ho – Seo Poong

Actori secundari:

Park Ji Young – Chae Sul Ja
Lee Mi Sook – Jin Jung Hye / o femeie misterioasa
Cha Joo Young – Suk Dal Hee
Lee Ki Hyuk – Na Oh Jik
Tae Hang Ho – Im Hae Jeong
Lee Ki Young – Dan Seung Ki
Ok Ja Yun – Lee Ji Kyung
Jang Hee Ryung – Lee Boon Hong

 Membrii Gang:

Jo Jae Yoon – Oh Maeng Dal
Kim Hyun Joon – Kwang Dong Shik
Choi Ki Sub – Jun Yi Man
Cha In Ha – Bong Chim Soo
Choi Won Myung – Yang Kang Ho

 Oamenii de la Hotel 

Kim Sa Kwon – Yong Sung Ryong
Im Won Hee – Wang Chun So
Oh Ui Shik – Maeng Sam Sun
Hong Yoon Hwa – Kan Bo Ra
Kang Rae Yun – Gong Rae Yun

Jang Hyuk  este unul dintre cei mai celebri si indragiti actori coreeni. Despre el as putea spune ca este atat de talentat si devotat muncii sale incat ar putea cu lejeritate sa joace orice rol si chiar asa si-a dus bogata  cariera pana acum.  Nici nu cred ca are nevoie de o descriere pompoasa  asa ca sigur stiti despre cine vorbesc. Aici sunt doar cateva dintre dramele din frumoasa sa cariera: “Money Flower “(MBC /2017-2018),”Voice” (OCN /2017),”Beautiful Mind” (KBS2/2016),”The Merchant: Gaekju 2015″(KBS2/2015-2016),”Shine or Go Crazy”(MBC /2015),”Fated To Love You” (MBC / 2014), “IRIS 2″(KBS2/2013).

Jung Ryeo Won  este o tanara actrita  care recent a facut o impresie foarte buna in urma rolului din  “Witch’s Court”.  Sigur va aduceti aminte de ea  daca ati urmarit serialele: “Bubble Gum” (tvN /2015),”Medical Top Team” (MBC /2013),”The Lord of Dramas” (SBS /2012-2013),”History of the Salaryman”(SBS/2012),”Princess Ja-Myung”(SBS/2009).

Lee Joon Ho este cantaret, vocalist in trupa kpop 2PM si de curand actor incepator. Se pare ca se descurca in actorie si prin urmare acum este la al 2 lea rol principal. Pana acum l-ati putut vedea in drame ca: “Just Between Lovers” (JTBC / 2017-2018),”Good Manager”(KBS2/2017),”Uncontrollably Fond” (KBS2 /2016) -cameo, “Memory “(tvN/2016).

Curiozitati:

  •  Scenaristul Seo Sook Hyang este cel care a creat drame de succes care aveau in prim-plan si mancarea. El a inceput cu “Pasta”  drama difuzata de MBC in anul 2010 si acum s-a decis sa revina la stilul care l-a consacrat  doar ca de aceasta data a ales bucataria chinezeasca. El le sugereaza telespectatorilor sa nu se uite la aceasa drama cu stomacul gol, pentru ca vor vedea atatea feluri de mancare apetisante incat stomacul va incepe sa isi faca “simtita” prezenta. Si telespectatorii nu vor vedea doar o multime de feluri de mancare, ci se vor prezena si felul in care sunt pregatite pentru ca a crea o experienta completa.
  • Producatorii nu vor ca aceasta drama sa fie interpretata gresit, nu este doar despre mancare, ci mai cu seama arata viata dintr-o bucatarie si cat de dificil este sa lucrezi intr-un astfel de loc.  Va prezenta cat de haotica este viata bucatarilor si luptele carora trebuie sa faca fata fiecare in parte.
  • “Wok of Love” promite sa aduca in atentia telespectacorilor si o dragoste “fierbinte” ca temperatura din bucatarie. Personajele  vor sa arate  o poveste de iubire onesta, fara regrete.

Pentru a va face o idee despre aceasta drama, va invit sa vedeti si cateva filmulete chiar aici:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=bRwenRT_sxQ

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=iSyAe7JxdBE

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=awLpelRwr7E

Eu cred ca  va fi foarte amuzanta aceasta drama asa ca va invit sa ii dati o sansa.

Vizionare placuta!

Surse: koreandrama.org, asiawiki.com, soompi.com

Traducere: Daniela Coman 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.