Rich-Man-Poster1

Noua drama „Rich Man” vine cu o poveste captivantă

Luna mai  abia a început  și o alta  dramă tocmai a inceput, pe care sincer abia aștept să o vizionez. Este vorba despre drama „Rich Man”( 리치맨)  care a avut premiera simultan azi, 9 mai, pe posturile coreene  Dramax si MBN. Se anunță a fi o comedie-romantica cu 16 episoade cu o duratâ de 60 de minute fiecare, difuzându-se câte un episod în fiecare miercuri si joi incepând cu ora 23:00 (ora coreeana). Această dramă îl aduce în primul rol principal pe Sooho (numele sau real Kim Jun-myeon), liderul trupei EXO, pe care abia astept să-l văd în aceasta noua drama. „Rich Man” este proiectul regizorului Min Doo-sik, iar scenariul poartă semnătura lui  Hwang Jo-Yoon si Park Jung-Ye.

Poveste

Această dramă este un remake al dramei japoneze „Rich Man, Poor Woman”, care a fost difuzată în 2012 pe postul japonez FujiTv. Vă pune in prim plan povestea dintre fondatorul unei companii de IT si o studentă în căutarea unui job.

Serialul îl prezintă pe Lee Yoo-chan (rol interpretat de Sooho), președintele companiei de IT Next In, care este un geniu în programări, cu o personalitate arogantă, însă cu toate acestea el are dizabilitatea de a nu recunoaște fețele persoanelor din jurul său. In timp ce Kim Bo-ra (rol interpretat de Ha Yun-soo) este  foarte populară în orașul său datorită inteligenței sale, merge la Seul pentru a studia la un colegiu. În ultimul ei an de studiu întâmpină diverse probleme în a-și găsi un job, visul ei fiind să lucreze la Next In. Viața celor doi se va schimba când se vor întâlni? Vom vedea asta în fiecare episod din „Rich Man”.

Distributie

Actori principali:

Soo Ho – Lee Yoo Chan
Ha Yun Soo – Kim Bo Ra
Oh Chang Suk – Min Tae Joo, vice-presedintele companiei Next In. El este o persoana blanda si calda.
Kim Ye Won – Min Tae Ra, sora mai mica a lui Tae Joo, directorul unei galerii.

Alti actori:

Park Sung-hoon -Cha Do-jin

Yun Da-yeong – Park Mi-so

Lee Jae-jin – Kang Chan-soo, secretara lui Yoo Chan.

Park Hyun-woo – Michael

Kim Min-ji – Kim Bun-hong

Choi Ji-na – Jung Young-suk

Kim Ian -Jang Do-il

Soo Ho  este cantaret, vocalist si liderul trupei de succes de la SM, EXO. Nu stiu cat de familiarizati sunteti cu el dar  eu trebuie sa recunosc ca nu stiam ca joaca in drame. El a putut fi vazut si in drame ca: “The Universe’s Star“(MBC /2017), “How Are You Bread”(TBA /2016),”Prime Minister & I”(KBS2/2013-2014).

 Ha Yun Soo este o tanara actrita aflata la inceput de drum in cariera sa. Ea a mai avut aparitii in drame precum:”Drinking Solo”(tvN/2016-cameo), “The Legendary Witch” (MBC/2014-2015),”Potato Star 2013QR3″ (tvN/2013-2014),”Monstar” (Mnet-tvN /2013)

Pe mine povestea celor doua personaje m-a captivat și sunt nerăbdătoare să vizionez această dramă, a cărei premieră o aștept de mult timp și dacă vreți să vă faceți o idee despre ea vă sugerez să urmariți aici câteva filmulețe:

Teaser 1:https://www.youtube.com/watch?v=r30PUSoi-aA

Teaser 2:https://www.youtube.com/watch?v=nPpUAouzCsk

Cam atât am avut de spus despre drama „Rich Man”. Eu abia astept primul episod și sper că și voi la fel! (Madalina Dima)

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com, wikipedia.org

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.