Lawless-Lawyer-Poster1

Noua drama “Lawless Lawyer” promite actiune multa cu Lee Jun Ki si Seo Ye Ji

Iata ca un  nou weekend a venit si o data cu el un nou serial  coreean incepe. Nu stiu cat de mult ati aflat voi despre el dar eu pot sa zic ca il asteptam deja de ceva timp si momentul sa-l vad a venit. Serialul care are premiera astazi, 12 mai,  se numeste “Lawless Lawyer” (무법 변호사 )  si se preconizeaza ca va fi un thriller despre avocati. In rolurile principale ii regasim pe Lee Jun Ki, Seo Ye Ji, Lee Hye Young si Choi Min Soo.

Va fi difuzat de postul coreean tvN si va avea  16 episoade (ce urmeaza sa fie confirmate) care  vor putea fi vazute in fiecare sambata si duminica incepand cu ora 21:00 (ora coreeana). Aceasta drama a fost produsa de compania Studio Dragon, avandu-l ca regizor pe Kim Jin Min, cel care a  mai colaborat cu Lee Jun Ki si acum mai multi ani pentru drama “Time Between Dog and Wolf” iar scenariul a fost semnat de Yoon Hyun Ho.   

Poveste 

Vom descoperi un fost gangster  care in prezent in mod surprinzator  este avocat. Experienta l-a invatat ca in aceasta viata trebuie sa folosesti atat pumnii cat si “lacunele” din lege pentru a putea sa te lupti cu cei care detin puterea absoluta. Pentru ca nu a dus o viata usoara, el este manat de o mare dorinta de a-si razbuna mama.

Prin urmare il avem pe Bong Sang Pil, rolul pe pe care indragitul actor Lee Jun Ki il va interpreta. El a fost gangser la viata lui si in prezent lucreaza ca avocat. A reusit performanta sa fie unul dintre  acei avocatii cu cele mai bune rate de castig in procese. Are o minte sclipitoare si stie cum sa profite de “lacunele” din lege pentru a-si duce la indeplinire scopul. Dorinta lui cea mai mare este sa-si razbune mama, asa ca sta in fata curtii cu capul sus si duce o lupta impotriva celor care vor sa detina puterea absoluta.

Distributie 

 Membrii filmei de avocatura: 

Lee Joon Ki – Bong Sang Pil
– Lee Ro Woon -Bong Sang Pil (versiunea tanara)
Seo Ye Ji – Ha Jae Yi
Kim Byung Hee  -Tae Kwang Soo

Oamenii lui Cha Moon Sook:

Lee Hye Young – Cha Moon Sook
Yum Hye Ran – Nam Soon Ja
Cha Jung Won – Kang Yeon Hee
Jeon Jin Ki – Go In Doo

Oamenii de langa Ahn Oh Joo:

Choi Min Soo – Ahn Oh Joo
Choi Dae Hoon – Suk Kwan Dong
Lee Dae Yeon – Woo Hyung Man

Oamenii de langa  Bong Sang Pil:

Shin Eun Jung – Choi Jin Ae
Ahn Nae Sang – Choi Dae Woong

Alti actori:

Kim Kwang Kyu
Lee Ho Chul
Yoon Joon Ho

Actori 

Lee Joon Ki  este unul dintre cei mai iubiti si apreciati actori coreeni. El face parte din acea categorie de actori care se dedica muncii sale intr-un totul. Pune atat de mult suflet si este atat de recunoscator fanilor sai incat nu stie cum sa rasplateasca acea sustinere. Din cariera lui fac parte urmatoarele drame:”Criminal Minds”(tvN/2017),”Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”(SBS/2016),”Scholar Who Walks the Night”(MBC/2015),”Gunman in Joseon”(KBS2/2014),”Two Weeks”(MBC/2013), “Arang and the Magistrate”(MBC/2012),”Hero”(MBC/2009),”Il Ji-Mae: The Phantom Thief”(SBS/2008),”Time Between Dog And Wolf”(MBC/2007) etc.

Seo Ye Ji  este o tanara actrita foarte talentata si a facut impresie buna in fiecare productie in care a aparut. Sigur o recunoasteti si voi daca ati urmarit drame ca:”Save Me”(OCN/ 2017),”Hwarang“(KBS2/2016-2017),”Moorim School”(KBS2/2016), “Last”(JTBC/2015) precum si altele.

Curiozitati:

  • In cadrul conferintei de presa care a avut loc saptamana trecuta, regizorul Kim Jin Min a facut cateva dezvaluiri. El a spus despre protagonistul Lee Jun Ki astfel: “Ne-am reunit dupa 11 ani de la ultimul proiect, dar pasiunea si atitudinea lui sunt neschimbate. Daca s-a schimbat ceva, a fost faptul ca el a devenit  mai flexibil si mai capabil sa isi scoata la iveala adevarata sa personalitate si in acelasi timp sa asculte si pe ceilalti. El a devenit  un superstar, dar pe platourile de filmare  are grija de oamenii din jurul sau. Vazand acest lucru am putut sa inteleg de ce cariera lui a avut atata succes.”
  • Se pare ca si actorii care fac parte din acesta drama au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Lee Jun Ki. Astfel, partenera sa din drama Seo Ye Ji, a spus ca a primit foarte multa energie de la el, de asemenea  a fost placut sa interactioneze cu el si este  o persoana minunata.
  • In acelasi timp, actrita “maestra” a acestei drame, Lee Hye Young a marturisit: “Am fost foarte surprinsa de Lee Jun Ki. Este un adevarat gentleman si un actor atat de bun.”
  • De asemenea, Choi Min Soo, unul dintre actorii veterani, si-a spus si el parerea despre Lee Jun Ki: “Cred că se pregătește pana la extrem. Pare că nu mănâncă și nu doarme. Actorii fac  mai mult decât să se uite la scenariu. Trebuie sa se intereseze  cine sunt ceilalți actori, să îi intalneasca  în avans pentru a simti care este  dispoziția lor  și pentru a afla ce fel de persoane sunt. Lee Jun Ki face toate astea. Chiar daca nu are filmari in unele zile, el  va veni in secret pe platourile de filmare  să se uite la scene.”

                                                                 

Pana sa apucam a vedem primul episod, va invit sa vizionati si cateva filmulete aici:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=fcNbjfR1_y4 

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=8UD_jkCxlkI

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=QBnNqrNGyfg

 Cu o asemenea distributie si o astfel de poveste, eu  abia astept sa vad primul episod.  Avand in vedere ca il apreciez foarte multe pe Lee Jun Ki , eram tare curioasa ce proiect va alege si sper ca nici de aceasta data sa nu dezamageasca. Ma duc sa imi pregatesc floricelele  si va mai zic doar atat < Vizionare placuta!> (Daniela Coman)

Surse: koreandrama.org, asianviki.com, soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.