2018¤»¤Ï¤¸¤Ñ¤·¤Ç¤¤¤»¤Ç¤©¤Ó¤·¤¿_¤·¤Æ¤µ¤Ã¤¤0406_out(CS2)

Start inscrierilor pentru public la QUIZ ON KOREA 2018- Etapa Preliminara

Ambasada Republicii Coreea in Romania, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe in Coreea si Universitatii Romano-Americane, mai cu seama a  Centrului de Studii Romano-Coreene vor desfasura Etapa Preliminara  din Romania a QUIZ on KOREA 2018. Aceasta va avea loc pe data de 26 mai (sambata) intre orele 15:00-17:00 la Aula Magna a Universitatii Romano-Americane din Bucuresti.

Asa cum v-am anuntat si anterior, s-au incheiat inscrierile pentru concursul de testare a cunostintelor despre cultura coreeana, QUIZ ON KOREA. De curand, din cauza numarului mare la inscrierie si pentru a putea sa aleaga pe cei mai buni participanti, Ambasada a anuntat prima etapa a acestui concurs si anume testul scris. Cei care vor reusi sa treaca de aceasta etapa, vor ajunge in Etapa Preliminara QUIZ ON KOREA. Marele Premiu al acestui concurs este un bilet spre Coreea si posibilitatea de a participa la Etapa Finala a QUIZ ON KOREA care va fi transmisa la TV, pe postul coreean  KBS. 

Participantii trebuie sa isi demonstreze in continuare cunostintele, intrucat vor primi intrebari care vor viza subiecte diverse despre Coreea precum: stilul de viata, geografie, traditii, istorie, divertisment, sport, mancare, limba si vocabular.

Acum s-au deschis si listele pentru a putea participa in audienta la Etapa Preliminara din 26 mai. Asa ca sunteti invitati sa va sustineti participantii favoriti in public sau sa invatati diverse aspecte despre Coreea. Pentru cei care vor asista in public sunt pregatite mici cadouri si tombole cu premii precum: albume Kpop, cosmetice coreene dar si alte surprize. Intrarea este libera, dar pentru o mai buna organizare este nevoie sa completati formularul urmator: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScZCPOUnqHuDrGy_P…/viewform

Mai multe detalii despre acest concurs gasiti pe evenimentul special creat pentru accesand urmatorul link: https://www.facebook.com/events/1957645227642337/

Ne vedem in public la QUIZ ON KOREA si bafta tuturor participantilor !




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.