BTS și-a făcut revenirea cu noul album „Love Yourself: Tear” și videoclipul muzical pentru piesa-titlu!

Pe 18 mai, BTS a lansat un videoclip enigmatic, ce-ți taie răsuflarea, pentru „Fake Love”, piesa extrasă de pe noul album. Cântecul combină sound-ul unei chitări grunge rock și beat-uri de trap, cu versuri despre o dragoste ce se credea a fi sortită, dar s-a dovedit a fi de fapt, o minciună.

Urmăriți aici videoclipul:

https://www.youtube.com/watch?v=7C2z4GqqS5E

În prezent, BTS se află în Statele Unite pentru a interpreta noua piesă, în premieră mondială, la Premiile Billboard Music Awards, pe data de 20 mai, unde grupul a fost și nominalizat la categoria Top Social Artist, după celăa câștigat anul trecut.

Prima interpretare televizată în Coreea a noilor cântece extrase de pe albumul „Love Yourself: Tear” va apărea într-o emisiune specială care va fi difuzată pe 24 mai.

Sursa: www.soompi.com

Traducător: Raluca Miroi

http://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/05/BTS.pnghttp://www.saranghanguk.ro/wp-content/uploads/2018/05/BTS-150x150.pngRaluca MiroiArticoleȘtiriTraducerialbum,BTS,comeback,fake love,love yourself,tear
BTS și-a făcut revenirea cu noul album „Love Yourself: Tear” și videoclipul muzical pentru piesa-titlu! Pe 18 mai, BTS a lansat un videoclip enigmatic, ce-ți taie răsuflarea, pentru „Fake Love”, piesa extrasă de pe noul album. Cântecul combină sound-ul unei chitări grunge rock și beat-uri de trap, cu versuri despre...