BTS7

Președintele Moon Jae In felicită grupul BTS și ARMY pentru clasarea pe locul 1 în topul Billboard 200

BTS și fanii grupului, ARMY, au primit o scrisoare cu felicitări, din partea președintelui sud-coreean, Moon Jae In!

BTS a scris istorie pe 28 mai KST, atunci când au ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard 200, cu albumul “Love Yourself: Tear”. Mai târziu, în acea zi, contul oficial de Twitter al președintelui Moon Jae In a publicat o scrisoare din partea lui, unde felicită grupul și fanii lui pentru această realizare importantă.

Scrisoarea:

„Îmi exprim felicitările pentru cei șapte băieți care iubesc muzica și pentru aripile băieților, „ARMY”.

Tineri din întreaga lume sunt alinați și găsesc curaj datorită cântecelor și dansurilor, viselor și pasiunii celor din BTS. Vă felicit pentru că ați ajuns numărul 1 în topul Billboard 200 din Statele Unite, cu  albumul ‘Love Yourself: Tear’. Este pentru prima dată în 12 ani pentru un album într-o altă limbă decât engleza și prima dată în istorie pentru un artist coreean.

BTS pune sinceritate în dansurile și cantecele lor remarcabile. Aceștia au capacitatea magică de a transforma tristețea în speranță și diferența în similaritate. Fiecare dintre cei șapte membrii au pus ceea ce sunt și ceea ce trăiesc în muzica lor și depășesc locații și limbă și cultură și instituții.

Muzica coreeană populară a făcut un pas înainte pe scena mondială mulțumită lui BTS. Prin limbajul muzicii K-pop, tinerii noștri își pot împărtăși experiențele de viață și dragoste, visele și suferința cu tineri din întreaga lume.

Susțin visele celor din BTS de a ajunge numărul 1 în topul Billboard Hot 100, de a câștiga un premiu Grammy, de a organiza un turneu pe stadioane și de a deveni cei mai influenți artiști din lume. De asemenea, le susțin și clubul de fani, ARMY, care își îndreaptă vocile împreună cu BTS către lume.

BTS, a cărui nume înseamnă „Vom bloca prejudecățile și opresiunea pe care le trăiesc adolescenții”. Acum îmi voi aminti numele fiecăruia dintre cei șapte băieți Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V și Jungkook. Ca întotdeauna, acesta este un nou început. Mulțumesc pentru că împărtășiți emoțiile profunde cu oamenii națiunii noastre și oamenii din întreaga lume, așa minunați cum sunteți voi înșivă.

Mai 28, 2018.

Președintele Moon Jae In.”

Felicitări, încă odată, BTS!

 

Sursa: www.soompi.com

Traducător: Raluca Miroi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.