Are-You-Human-Too-Poster1

Drama “Are You Human Too?”- o poveste SF cu Seo Kang Joon

Iata ca a venit si luna iunie si o data cu ea inca un serial numai bun de vazut. De aceasta data este vorba despre unul pe care noi l-am asteptat foarte mult timp, pentru ca ne-a captivat cumva povestea interesanta pe care ne-o prezinta.  Au trecut cateva luni de cand am vazut primul filmulet despre el si ne tot intrebam cand oare va avea premiera ?

Si daaa, intr-un final aceasta zi a venit. Astazi, 4 iunie, are premiera drama “Are You Human Too ? (너도 인간이니) de pe postul coreean KBS2.  Se pare ca ea se incadreaza in genul artistic SF, dar si romantic si plin de mister si va avea 18 episoade (ce urmeaza sa fie confirmate). Il vom putea vedea de azi inainte in fiecare zi de luni si marti  incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). Aceasta drama este creatia regizorului  Cha Young Hoon,  cel care s-a aflat in “spatele”  altor drame de succes precum: “Uncontrollably Fond”(KBS2, 2016), “Gunman in Joseon “(KBS2, 2014), “Shark”(KBS2, 2013), “Bridal Mask” (KBS2, 2012) dar si altele, iar  scenariul a fost  semnat de Jo Jung Joo (“Cheer Up, Mr. Kim!” -KBS2, 2012-, “The Princess’ Man” -KBS2, 2011)

Poveste 

Aceasta drama va prezenta o poveste interesanta si as spune chiar unica fata de ce am vazut pana acum in seriale cel putin.

Il  vom vedea in prim-plan pe Nam Shin, personajul pe care actorul (Seo Kaong Jon)  il va interpreta. Se intampla ca el  sa provina dintr-o familie instarita care conduce o mare companie. Desi viata lui ar parea una perfecta, se intampla totusi sa sufere un accident neasteptat care il va trimite in coma. Mama lui, Oh Ro Ra,  interpretata de actrita Kim Sung Ryung  se dovedeste a fi o autoritate in domeniul științei creierului și a inteligenței artificiale. Prin urmare  ea creaza un android  si il numeste Nam Shin III, care arata la fel ca fiul ei, Nam Shin.  Acest robot pretinde ca fi Nam Shin si are chiar si un bodyguard  femeie, care se numeste Kang So Bang, rolul pe care actrita Gong Seung Yun, il joaca.  Cum se va descurca el  si care va fi deznodamantul  acestei povesti vom vedea noi de acum inainte cu fiecare episod din “Are You Human Too ?”

Distributie:

Actori principali:

Seo Kang Joon -Nam Shin / Nam Shin III
Gong Seung Yun -Kang So Bong

Oamenii din jurul lui Nam Shin:

Lee Joon Hyuk – Ji Young Hoon
Park Hwan Hee – Seo Ye Na ( logodnica lui Nam Shin)
Kim Sung Ryung – Oh Ro Ra ( mama lui Nam Shin)

Alti actori:

Kim Hyun Sook – Reporter Jo
Park Young Kyu – Nam Gun Ho
Yoo Oh Sung – Seo Jong Gil
Kim Won Hae – Kang Jae Sik
Chae Dong Hyun – Ko Chang Jo
Kim Hye Eun – Nam Ho Yeon
Cha In Ha – Hwang Ji Yong
Choi Duk Moon – David
Jo Jae Ryong – Secretarul Park
Choi Byung Mo – Choi Sang Guk
Oh Hee Joon – Jo In Tae
Cha Yub – RoboCop
Oh Ui Shik – Cha Hyun Joon
Oh Han Kyul – A.I. robot Nam Shin I
Lee Joo Chan – A.I. robot Nam Shin II
Seo Eun Yool – No Hee Dong

 

Seo Kang Joon  face parte dintr-o categorie de cantareti -actori, mai excat el s-a lansat prima data cu trupa sa, 5urprise, in care si ceilalti membrii, Gong MyungYoo IlKang Tae-oh si Lee Tae-hwan sunt si ei actori. Pentru ca nu sunt foarte activi in industria muzicala probabil s-au decis  sa isi incerce norocul si in actorie. In privinta lui Seo Kang Joon pot sa zic ca lui chiar i-a iesit  foarte bine, pentru ca am reusit sa-l urmaresc in mai multe roluri, insa de aceasta data este complet diferit asa ca eu abia astept sa descopar cum va juca. Il veti recunoaste si voi daca ati vazut productiile: “Entourage” (tvN/2016),”Cheese in the Trap” (tvN/2016),”Hwajung” (MBC/2015),”What Happens to My Family?”(KBS2/2014-2015),”A Better Tomorrow” (Naver TV Cast/2014),”Cunning Single Lady”(MBC/2014), “The Suspicious Housekeeper”(SBS/2013).

 

 

Gong Seung Yun este o tanara actrita la inceput de cariera. Nu stiu cat de mult ati remarcat-o pana acum dar ar fi timpul sa ii acordati o sansa. Ea a aparut  in cateva drame  precum:”Circle: Two Worlds Connected” (tvN/2017),”My Only Love Song” (Netflix/2017),”My Shy Boss”(tvN/2017),” The Master of Revenge”(KBS22016),”Six Flying Dragons” (SBS/ 2015-2016),”Heard It Through the Grapevine”(SBS/2015).

 

 

 

Curiozitati :

  • Aceasta este o drama pre-produsa, astfel ca filmarile au inceput  in iunie 2017 si s-au finalizat in noiembrie 2017.
  • De multe ori in drame descoperim locuri asa frumoase despre care poate nici nu stiam ca exista, doar ca de aceasta data se pare ca filmarile s-au desfasurat si in afara granitelor coreene, mai exact in Cehia.
  • “Are You Human Too?” va lua locul dramei difuzate anterior pe KBS2  “The Miracle We Met“.
  • Se pare ca actrita Go Ara a fost prima optiune pentru rolul principal feminin dar aceasta a refuzat oferta.
  • In legatura cu sperantele pentru drama lui, la conferinta  de presa de presa, Seo Kang Joon a spus urmatoarele: “Ar fi o minciună să spunem că numerele nu contează pentru noi, așa cum o fac. Sperăm că va primi o mulțime de dragoste dar mai mult decât atât, cred că cea mai mare  dorinta  este că oamenii sa se bucure cu adevărat de vizionarea dramei noastre, fie că este vorba de o singură persoană sau de 10 … In mod realist, mă aștept și la un  rating de 8,5 %” dar fiind indemnat sa spuna un numar mai mare el  a ajuns la 15,5 % rating ca obiectiv de vizionare.

 

In asteptarea primului episod va invit sa vedeti cateva filmulete aici:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=WWE39mqvgBM

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=Cu8bVi7O8CU

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=pnTvTpuixhE

Speram ca cineva se va incumeta sa traduca acest serial cat mai repede si in limba romana. Pana atunci abia astept sa vad primul episod, asa ca invit si pe voi sa ii oferiti o sansa.

Vizionare placuta! (Coman Daniela)

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.