O companie coreeană și una chineză vor co-produce un serial despre viața activistului independent An Jung Geun

Se pare că o dramă despre viața lui An Jung Geun va fi realizată prin colaborarea dintre China și Coreea.

Pe 11 iulie, ca răspuns la veștile despre această dramă, The Yoon Media Group a confirmat: “Serialul “Snow’s Sun” (titlul în lucru) va fi despre An Jung Geun și rezistența sa anti-japoneză, despre lupta, spiritul și dorința de pace din Asia de est. Filmările vor începe în octombrie, iar serialul se va difuza la sfârșitul anului 2019, prima dată în China.”

The Yoon Media Group a elaborat serialul, declarând: “Drama va cuprinde viața lui An Jung Geun, de la naștere, până la moartea sa, când și-a sacrificat viața pentru țară. În dramă, tânărului An Jung Geun i se va aprinde sufletul iubirii pentru țara sa și popor, în timp ce trece prin experiența iluminării tulburătoare de la sfârșitul anilor 1800,  până la desprinderea suveranității naționale de la începutul anilor 1900.”


Serialul de 43 de episoade va fi co-produs de China Huge Base Industrial Development Limited Co., cu un buget alocat de 40 de miliarde de woni (aproximativ 35 de milioane de dolai). Acesta se află, încă, în etapele de turnare și de alegere a distribuției, cu aproximativ 90% din actori deja confirmați să joace.

Deși încă nu s-a ales actorul ce va juca personajul principal  An Jung Geun,  se va căuta, totuți, un actor cu un puternic impact în lumea Hallyu. Drama se va filma timp de 10 luni și are ca scop să surprindă cele mai deosebite peisaje din cele patru anotimpuri, scenele urmând să fie filmate în Coreea, China și Rusia.

An Jung Geun s-a născut pe Insula Hwanghae, în 1879, și a devenit activist independent după ce a semnat Tratatul dintre Coreea și Japonia în 1905. Pe 26 octombrie 1909, l-a asasinat pe omul de stat japonez Ito Hirobumi în gara Harbin din Rusia. A murit în următorul an pe 26 martie într-o închisoare din China. An Jung Geun a fost premiat, după aceea, cu Ordinul de Merit pentru Fundația Națională datorită muncii sale.


Recent, în summitul din aprilie, cele două Corei au fost de acord  să facă o excavare comună pentru a-i recupera rămășițele lui An Jung Geun, în comemorarea de 100 de ani de la mișcarea de independență din 1909. Acest lucru se află în desfășurare.

The Yoon Media Group a comentat: “Prin acest serial, sperăm să transmitem un mesaj despre acțiunea de a recupera rămășițele lui An Jung Geun, nu numai pentru coreeni, ci și pentru chinezi. Dacă cele două Corei, de Nord și de Sud, încep să lucreze împreună să readucă rămășițele, atunci și entitățile private pot găsi un mod prin care să ajute.”

Sursa: soompi.com
Surse imagini: *soompi.com
                              *koreascenthistory.blogspot.com

(Traducerea: Elena Radulescu)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.