Starea sănătății lui Joohoney din MONSTA X s-a îmbunătățit, afirmă Starship Entertainment

În luna ianuarie a acestui an, Joohoney ( Lee Joo-heon – 이주헌) a luat o pauză temporară din toate activitățile desfășurate din motive de sănătate. Starship Entertainment, agenția care îl manageriază pe artist, anunța la vremea respectivă că Joohoney va face o pauză pentru a se concentra pe recuperarea sa. Mai târziu în acea lună, Joohoney însuși a scris o scrisoare foarte emoționantă fanilor săi în care a vorbit despre sănătatea sa mentală și le-a împărtășit că speră să se întoarcă la activitățile sale odată ce-și va reveni complet.

După revenirea MONSTA X în Coreea la începutul acestei săptămâni – grupul tocmai a încheiat promovarea pentru noul lor album în limba engleză „All About Luv” – Starship Entertainment a declarat că se pregătesc cu pași înceți pentru posibilitatea revenirii lui Joohoney.

În acest context, un reprezentant al agenției a declarat pentru Star News că deși Joohoney nu și-a revenit pe deplin, este mult mai bun decât înainte. „Îl vom ajuta pe Joohoney astfel încât să poată reveni în grup în condiții bune”, a afirmat reprezentantul Starship Entertainment, citat de site-ul soompi.com.

MONSTA X a reușit recent să intre pentru prima dată în top Billboard 200 cu albumul „All About Luv”, ceea ce a reprezentat un debut impresionant (pe locul 5 în graficul acestei săptămâni – n.r.). Grupul se pregătește în prezent pentru turneul mondial 2020 de la sfârșitul acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.