Starea sănătății lui Joohoney din MONSTA X s-a îmbunătățit, afirmă Starship Entertainment

În luna ianuarie a acestui an, Joohoney ( Lee Joo-heon – 이주헌) a luat o pauză temporară din toate activitățile desfășurate din motive de sănătate. Starship Entertainment, agenția care îl manageriază pe artist, anunța la vremea respectivă că Joohoney va face o pauză pentru a se concentra pe recuperarea sa. Mai târziu în acea lună, Joohoney însuși a scris o scrisoare foarte emoționantă fanilor săi în care a vorbit despre sănătatea sa mentală și le-a împărtășit că speră să se întoarcă la activitățile sale odată ce-și va reveni complet.

După revenirea MONSTA X în Coreea la începutul acestei săptămâni – grupul tocmai a încheiat promovarea pentru noul lor album în limba engleză „All About Luv” – Starship Entertainment a declarat că se pregătesc cu pași înceți pentru posibilitatea revenirii lui Joohoney.

În acest context, un reprezentant al agenției a declarat pentru Star News că deși Joohoney nu și-a revenit pe deplin, este mult mai bun decât înainte. „Îl vom ajuta pe Joohoney astfel încât să poată reveni în grup în condiții bune”, a afirmat reprezentantul Starship Entertainment, citat de site-ul soompi.com.

MONSTA X a reușit recent să intre pentru prima dată în top Billboard 200 cu albumul „All About Luv”, ceea ce a reprezentat un debut impresionant (pe locul 5 în graficul acestei săptămâni – n.r.). Grupul se pregătește în prezent pentru turneul mondial 2020 de la sfârșitul acestui an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.