Rugal-Season-1-Netflix-K-Drama-Plot-Cast-Trailer-and-Episode-Release-Schedule

Choi Jin Hyuk, Jung Hye In și Park Sun Ho sunt bântuiți de fantomele trecutului în „Rugal”

Cu puțin peste două săptămâni până la premiera sa, drama OCN „Rugal” a lansat un nou teaser.

Drama „Rugal” se bazează pe webtoon-ul cu același nume și spune povestea unui detectiv de elită – Kang Ki-Beom (Choi Jin Hyuk), care încearcă să doboare o organizație criminală la nivel național, numită Argos. Când este vizat de puternicii criminali din spatele lui Argos, Kang Ki-Beom își pierde soția, iși pierde vederea și este acuzat de crimă. O organizație numită Rugal, care formează o echipă de „arme umane” cu puteri speciale create prin biotehnologie, îi oferă șansa de a-și reconstrui viața printr-un set de ochi artificiali și șansa de a distruge Argos o dată pentru totdeauna.

Noul teaser începe cu Choi Jin Hyuk care se confruntă cu flashback-uri ale uciderii brutale a soției sale, în timp ce medicii din Rugal îi instalează ochii artificiali. Teaserul explică că „Rugal” este o combinație a caracterelor chinezești pentru cuvintele „lacrimi” și „uscat” și spune: „Când lacrimile tale se usucă, devii un monstru.”

Juxtapuse (alăturate) cu scene ale lui Park Sung Woong (care îl joacă pe unul dintre cei mai mari răufăcători din spatele lui Argos), Choi Jin Hyuk, Jung Hye In și Park Sun Ho se luptă pentru a se adapta noii lor biotehnologii. Chiar dacă noile lor arme îi fac mai puternici într-o luptă, ei continuă să fie bântuiți de amintiri din trecutul lor.

Teaserul promite, de asemenea, scene de acțiune cu mize mari, inclusiv accidente de mașină, explozii și scene de luptă. La sfârșitul teaser-ului, membrii Rugal sunt șocați și îngroziți să găsească probele crimelor lui Argos într-un depozit, iar Choi Jin Hyuk și Park Sung Woong se confruntă pentru prima dată.

  Rugal” va avea premiera pe data 28 martie, la ora 22:50 KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.