Untitled

14 cântece K-indie care să vă ridice moralul în această primăvară

Deși primăvara este în floare, nu este nici pe departe genul de primăvară cu care suntem obișnuiți.  De fapt, aceasta este o perioadă ciudată și turbule pentru majoritatea dintre noi, plină de stres și alte lucruri care ne întristează. Astfel, m-am decis să împart cu voi puțină muzică, pentru a încerca să schimb starea de spirit a oamenilor, chiar dacă este doar printr-o simplă atingere. Și chiar dacă unele dintre piese sunt mai mult pe partea de melancolie, sper că toate acestea vă vor oferi liniște sufletească și vindecare, în timp ce vă trăiți viața în această primăvară. Audiție plăcută!

1. Martin Smith – “Paint on Spring”

Se simte de parcă Martin Smith a adunat tot ceea ce face primăvara atât de drăguță, de la florile colorate la razele calde ale soarelui și le-a turnat în acest videoclip. Poate exista ceva mai placut din punct de vedere estetic decât acest videoclip?? În plus, vocile duo-ului se îmbină într-un mod mai dulce decât orice dulcuri aromate cu flori de cireș pe care le puteți cumpăra vreodată.

2. Stella Jang – “Recipe”

Asta-i pentru toți iubitorii de cafea Dalgona, ca și mine. Până la urmă, ce nu-ți poate plăcea la o ceașcă de cafea cremoasă, alături de vocea decadentă a Stellei Jang? Iubesc în special vibrația visătoare și retro a acestei melodii. Aveți grijă să nu amețiți de la tot acel amestecat al cafelei  din videoclip.

3. O.WHEN – “Lonely”

Cine se simte puțin singur zilele acestea? Chiar dacă acest cântec nu este cel mai vesel, trebuie să recunoaștem că această primăvară poate fi un moment singuratic pentru mulți. Acestea fiind spuse, sper totuși ca această piesă să nu fie o amintire a singurătății voastre, ci mai degrabă ca o sursă de confort. Deși O.WHEN nu este cel mai emoționant din punct de vedere al expresiilor sale faciale, cu siguranță știe să transmită emoții prin vocea sa.

4. LambC – “Beauty”

“Beauty” este genul de cântec pe care îl poți porni și în mod neintenționat să adormi ascultându-l, într-o după-amiază leneșă de aprilie, în timp ce norii se rostogolesc pe cer, deasupra ta. Videoclipul în sine este relaxant, cu tonurile sale calde și vintage. De asemenea, îmi place solo-ul de chitară din mijlocul cântecului. De fapt, bravo tuturor membrilor formației pentru că au ajutat la crearea unui cântec atât de relaxant și groovy.

5. Today’s Hot Song – “Eiffel Tower Effect”

Acest cântec chiar îmi încălzește sufletul. Parcă ai fi adunat cele mai romantice momente de confesiune din dramele coreene și le-ai pus într-o piesă acustică, incredibil de dulce. Dacă vă place acest cântec, ascultați-le și celelalte piese, pentru că cei doi chiar știu cum să topească inima cuiva.

6. J_ust & MOMOLAND’s Ahin – „That Kind Of Love”

În acest cântec, tonul clar și subțire al lui Ahin complimentează perfect vocea suavă și aerată a lui J_ust și surprinde esența unei întalniri romantice în timpul primăverii. Ar trebui considerat o crimă faptul că au înregistrat doar jumătate din cântec pentu acest clip live. Apropo, dacă tempo-ul este prea încet pentru gusturile voastre, încercați să ridicați viteza de redare până la 1,25, ceea ce oferă melodiei puțin mai multă energie și emoție.

7. Yoo Seung Woo –  „Want You”

Recunosc, sunt puțin – bine, extrem – de subiectivă atunci când vine vorba de Yoo Seung Woo, dar ar fi vreun playlist de primăvară complet fără cel puțin un cântec de-al său?? Această piesă ușoară, lipsită de griji, vă va face să zâmbiți cu siguranță și vă va da un imbold în timp ce vă continuați ziua. Până la urmă, cum am putea să ne încruntăm în timp ce ascultăm vocea angelică a lui Yoo Seung Woo?

8. J Rabbit – „Good Luck To All”

Există ceva la muzica lui J Rabbit care îmi dă un sentiment de bucurie sulfetească, iar această melodie nu face excepție. Cu tonul său optimist și versurile încurajatoare, „Good Luck to All” este perfect pentru acele zile în care aveți nevoie de acel imbold. După cum spune J Rabbit, „lucrurile bune se vor întâmpla cu siguranță”, așa că, haideți cu toți, rezistați!

9. Vincent Blue & Yang Da Il – „With Me”

Asigurați-vă că folosiți căștile în timp ce ascultați acest cântec, pentru o experiență cât mai bună. Serios, nu apăsați nici măcar „redare” până nu ați pregătit acele căști, pentru că această experiență audio 8D este magică. Amândoi sunt grozavi pe cont propriu, dar în combinație, este greu să nu fii fermecat de armonizarea și prestația lor sufletisă.

10. Kim Soo Young – „Moon and Me”

Deși apreciez înregistrarea în studio a acestei melodii, sunetele valurilor care se lovesc de țărm și pescărușii care trăncăne în acest clip live fac din „Moon and Me” o piesă mult mai plăcută și relaxantă. Așadar, puneți deoparte orice stres sau griji pe care le puteți avea pentru o clipă și lăsați vocea calmă a lui Kim Soo Young să vă ducă într-un loc în care puteți (aproape) să simțiți briza oceanului.

11. Tarin – „Don’t Worry Be Happy”

Ca să împrumut o frază folosită cândva de unul dintre cititorii mei, această piesă „face din inima mea să sângereze bomboane de bumbac”. Cu refrenul său molipsitor și versurile pozitive, „Don’t Worry Be Happy” este o melodie care te va face să zâmbești și să cânți înainte de a o ști. Pe măsură ce asculți această piesă, s-ar putea să încerci să te gândești la micile lucruri din viața ta care îți aduc fericirea.

12. John Park – „March Lover”

Chiar dacă luna martie s-a terminat, asta nu înseamnă că este prea târziu să ascultăm această melodie în mod repetat. „March Lover” se simte ca în acel moment în care îți dai seama că primele flori de primăvară au început să înflorească, iar noile începuturi așteaptă chiar după colț, datorită imaginilor sale vibrante și vocii încântătoare și bogate ale lui John Park. Este de departe una dintre melodiile mele preferate.

13. OKDAL – „Love Advice”

Dacă încercați să adăugați ceva puțin mai capricios zilelor voastre în această primăvară, atunci trebuie să ascultați această melodie. Îmi place în mod deosebit faptul că OKDAL a încorporat flautul aici, deoarece este revigorant și oh, atât de perfect pentru o melodie de primăvară. De asemenea, „Love Advice” oferă într-adevăr câteva sfaturi bune pentru întâlniri, așa că este posibil să doriți să luați notițe.

13. Yoon Ddan Ddan – „Just in Case”

Între versurile emoționante și sinceritatea din vocea lui Yoon Ddan Ddan, nu mă pot abține să nu simt căldură în adâncul sufletului, atunci când ascult această melodie. Videoclipul este și plin de multă înțelepciune, deși răsturnarea de situație de la sfârșit este puțin … Ei, va trebui să descoperiți asta singuri!

Ce cântece K-indie vă relaxează pe voi primăvara asta?

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.