0e1734a6aaa64064b17a54def389e74e

A apărut primul teaser al noului film în care joacă Song Joong Ki- “Space Sweepers”

De curând au fost făcute  publice mai multe detalii depre următorul film “Space Sweepers” precum și primul teaser.

Acesta este cel mai așteptat film și este descris ca primul blockbuster  SF  filmat în spațiu, cu o poveste și efecte ce nu s-au mai văzut până acum în istoria cinematografică coreeană. Distribuția sa este uimitoare, îi reunește pe Song Joong Ki, Kim Tae Ri, Jin Seon Kyu, Yoo Hae Jin precum și mulți alții. Regia acestui film este realizată de  Jo Sung Hee, cel care s-a ocupat în trecut  și de filmul ” A Werewolf Boy” (2012)

„ Space Sweepers” va prezenta o acțiune  ce are loc în anul 2092 și aduce în prim plan echipajul unei nave colectoare de gunoi din spațiu numită “The Victory”. Când descoperă un robot umanoid pe nume Dorothy despre care se știe că este o armă de distrugere în masă, echipajul navei se implică într-o afacere ce se dovedește  de-a dreptul riscantă.

În anul 2092, se pare că spațiul este plin de gunoi plutitor periculos, precum sateliții aruncați și navete spațiale pustii. Echipajul de la “The Victory” călătorește prin spațiu în căutarea gunoiului care se poate poate fi valorificat în  bani, în timp ce concurează și cu nave de colectare din alte țări. “The Victory” intra în acest “joc” și se folosește de rapiditatea ambarcațiunii pentru a-și învinge rivalii.

Prin intermediul acestui film, Song Joong Ki își face întoarcerea pe marele ecran,  după o absență de  trei ani de zile. El va avea rolul pilotului  Tae Ho. Acesta este descris ca fiind un tip cool și un zâmbet încrezător, în timp ce este și atât de sărac încât pilotează nava purtând doar șosete cu găuri în loc de pantofi.

Despre alți actori din distrubuția filmului, s-au făcut câteva clarificări. Astfel actrița Kim Tae Ri a preluat rolul tânărului căpitan al navei ” The Victory”, Jang Sun Jang, care mereu poartă ochelarii de soare și pare intimidantă deoarece portă o arma cu laser asupra ei.

Jin Seon Kyu joacă rolul inginerului Tiger Park, adoptând o transformare într-un personaj neconvențional care este acoperit de tatuaje și își folosește puterea pentru a împinge motorului navei spațiale.

Acum vă invit si pe voi sa urmăriti primul filmulet  de promovarea al acestui film chiar mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=IcFJcIpZUTU

S-a mai dezvălui că filmul “Space Sweepers” este , momentan, în faza  de pre- producție  și este planificat  ca el să aibe premiera chiar în această vară.

(sursa: soompi)




There is 1 comment

Add yours
  1. Song Joong Ki a făcut o donație pentru personalul din centrele de testare COVID-19 - Asociația Culturală Sarang Hanguk

    […] Și pentru că tot vobesc despre acest minunat actor, vreau să vă mai spun că, de curând, am aflat detalii despre lansarea filmului său. Mai exact, după mai multe amânări, cel mai nou proiect al său, foarte așteptat de public, blockbuster-ul SF “Space Sweepers” va fi lansat în scurt timp. 5 februarie este data premierei și se va putea vedea pe Netflix. Mai multe detalii despre acest film găsiți voi în acest articol. […]


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.