Untitledm

Song Seung Heon și Seo Ji Hye ne fac cunoștință cu personajele lor din „Dinner Mate”

Viitoarea dramă de pe canalul MBC este despre o poveste de dragoste între un bărbat și o femeie care s-au săturat de romantism după ce au avut inimile frânte. Prin întâlnirile lor la cină, aceștia reușesc să își recapete abilitatea de a mai simți emoții și încep să redescopere dragostea prin mâncare.

Pe 20 mai, MBC a lansat noi fotografii cu Seo Ji Hye, care joacă rolul lui Woo Do Hee, directorul producător (PD) al canaluui web 2N BOX. Ea este un personaj capricios și luminos, plin de încredere în sine și energie, dar suferă de „amorțeală” din cauză că inima i-a fost frântă de două ori.

În imagini, Seo Ji Hye este complet transformată într-un PD. Este concentrată pe monitorul din fața sa și este lipită de telefon, ca un adevărat PD al cărui job este să lanseze conținut interesant pentru public. De asemenea, arată o imagine contrastantă atunci când nu este la serviciu. Tristă și calmă, Woo Do Hee apare pierdută în gânduri și oferă spectatorilor o privire asupra durerii din relațiile sale eșuate.

Partenerul său de pe micul ecran, Song Seung Heon, apare ca Kim Hae Kyung, un psihiatru inteligent și psiholog alimentar care analizează oamenii urmărindu-i în timp ce mănâncă. Totuși, în timpul liber, el are o personalitate rece, contrastată.

În fotografii, actorul arată elegant, îmbrăcat într-un costum și zâmbind la cameră. Privește atent în monitor în timp ce filmează și aparent, acesta a creat o atmosferă prietenoasă pe platouri, comunicând deschis cu staff-ul.

„Dinner Mate” va avea premiera pe 25 mai, de la 9:30 PM KST.

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.