0c85cd31eaab4f448054492f46340089

Premiera de top a lunii februarie: Park Shin Hye și Cho Seung Woo pleacă într-o călătorie plină de MISTERE și PERICOLE în noua drama „Sisyphus: The Myth”

Următoarea dramă a postului JTBC „Sisyphus: The Myth” a lansat noi afișe interesante cu actorii Cho Seung Woo și Park Shin Hye!

„Sisyphus: The Myth” este o dramă care combină fantezia cu misterul, cu Cho Seung Woo în rolul lui Han Tae Sool, un inginer genial care începe o călătorie periculoasă pentru a scoate la lumină ființe ascunse care locuiesc în secret în lumea noastră. Park Shin Hye joacă rolul lui Kang Seo Hae, salvatorea sa, care a parcurs o cale lungă și periculoasă pentru el, potrivit soompi.com.


Cho Seung Woo își folosește privirea ascuțită și puternică pentru a domina atmosfera intrigantă și misterioasă creată de posterul nou lansat. Transformat în Han Tae Sool, el pare gata să sorteze instantaneu ființele misterioase din lumea noastră care își ascund identitățile.

Park Shin Hye o interpretează pe Kang Seo Hae, care se întoarce în trecut pentru a-l salva pe Han Tae Sool și lumea de pericol. Afișul în care apare actrița reflectă hotărârea fermă a personajului ei de a atinge acest obiectiv.

Afișele ridică și mai mult așteptările legate de viitoarea dramă și misterele pe care le va dezvălui aceasta prin povestea personajelor.
Mai mult, un al treilea afiș dezvăluie primul contact pe car îl avem cu o „ființă ascunsă”, și asta datorită unei siluete misterioase. În ciuda feței ascunse, telespectatorii pot detecta o aură remarcabilă a figurii învăluite în mister, ridicând serioase semne de întrebare cu privire la cine ar putea fi ascuns în spatele ceții.

Un alt aspect interesant pe care telespectatorii îl vor putea descoperi în viitoarea dramă este simbolul sigma roșu strălucitor care apare pe toate cele trei personaje.

Telespectatorii vor trebui, astfel, să încerce să descopere ce ar putea implica litera greacă, care este folosită și în matematică pentru a desemna o sumă de elemente.

Echipa de producție a afirmat: „În greaca veche, prima literă a lui Sisif este sigma. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că sigma reprezintă un focus central în această măsură, în lumea „Sisyphus: The Myth.” Dacă te uiți atent, poți găsi același simbol în sigla dramei ”, lucru ce ridică întrebări în legătură cu semnificația din spatele acesteia, precum și modul în care misterioasa figură va fi conectată la Han Tae Sool și Kang Seo Hae.

Drama este regizată de către regizorul Jin Hyuk, care a lucrat anterior la dramele „The Legend of the Blue Sea”, „Doctor Stranger”, „Master’s Sun” și multe altele.

Scenariul este scris de către Lee Jae In și Jeon Chan Ho. „Sisyphus: The Myth” va avea premiera în luna februarie după încheierea dramei „Run On”. 




Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.