1585273623-20200326-songjoongki

Song Joong Ki a făcut o donație pentru personalul din centrele de testare COVID-19

În acest zile dificile, Song Joong Ki a făcut o donație generoasă pentru a menține personalul medical cald în timp ce lucrează din greu în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Potrivit Asociației “Hope Bridge Korea Disaster Relief” pe 7 ianuarie, Song Joong Ki a făcut o donație în valoare de 100 de milioane de won (aproximativ 91.400 de dolari) asociației cu o zi înainte, solicitând ca aceasta să fie folosită pentru a furniza echipament pentru vreme rece pentru personalul medical de la centre de screening COVID-19.

Song Joong Ki To Take Short Break From Activities Following Divorce  Announcement | Soompi

Este stabilit ca donația să contribuie la furnizarea de echipamente, cum ar fi încălzitoare pentru mâini, veste încălzite și încălzitoare mari pentru personalul medical din centrele exterioare în timpul acesta când temperaturile sunt scăzute.

Vreau să vă aduc aminte că această faptă nu este singulară. Song Joong Ki a mai donat 100 de milioane de woni pentru a ajuta în lupta împotriva răspândirii COVID-19 în februarie anul trecut. Totodată, el a mai oferit 50 de milioane de woni (aproximativ 45.700 de dolari) în august pentru a-i sprijini pe cei afectați de ploile abundente și inundațiile din Coreea.

Și pentru că tot vobesc despre acest minunat actor, vreau să vă mai spun că, de curând, am aflat detalii despre lansarea filmului său. Mai exact, după mai multe amânări, cel mai nou proiect al său, foarte așteptat de public, blockbuster-ul SF “Space Sweepers” va fi lansat în scurt timp. 5 februarie este data premierei și se va putea vedea pe Netflix. Mai multe detalii despre acest film găsiți voi în acest articol.

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.