optimize

NOI imagini absolut ADORABILE în care se poate observa chimia dintre Park Shin Hye și Cho Seung Woo, protagoniștii dramei „Sisyphus: The Myth”

Cei de la JTBC au făcut publice noi imagini cu actorii din culisele dramei „Sisyphus: The Myth”!

„Sisyphus: The Myth” este o dramă de fantezie și mister, cu Cho Seung Woo în rolul lui Han Tae Sool, un inginer genial care caută un adevăr periculos din spatele morții fratelui său, și Park Shin Hye în rolul lui Kang Seo Hae, salvatoarea sa dintr-un viitor sfâșiat de război, scrie soompi.com.
Săptămâna trecută, „Sisyphus: The Myth” a lansat noi fotografii din culise care surprind adorabila chimie ce a reușit să se înfiripe între cei doi actori principali. Spre deosebire de atmosfera încărcată, uneoeri de viață și de moarte, a dramei, Park Shin Hye și Cho Seung Woo nu par să înceteze să zâmbească și să râdă în timp ce glumesc unul cu celălalt pe platourile de filmare, ceea ce duce la instantanee adorabile cu cei doi actori.


Producătorii serialului „Sisyphus: The Myth” au comentat respectivele fotografii, spunând: „Chimia dintre actori este atât de fantastică încât, dacă ar fi să vorbim în mod corespunzător despre asta, buzele noastre ar ajunge să ne doară la cât de mult ar trebui să vorbim. Cred că motivul pentru care (Park Shin Hye și Cho Seung Woo – n.r.) au reușit să dea naștere acestei chimii impecabile este legat de faptul că au avut încredere unul în celălalt, atât în ​​ceea ce privește actoria, cât și munca în echipă”.

Aceștia au continuat: „Cu fiecare nou episod, chimia lui Cho Seung Woo și Park Shin Hye va deveni și mai puternică și nu veți dori să o ratați. Acesta va fi, de altfel, unul dintre momentele de așteptat cu nerăbdare în viitoarele episoade ale dramei. Vă rugăm să urmăriți cu atenție povestea și să descoperiți sinergia creată de munca lor în echipă”.

Vă reamintim că drama „Sisyphus: The Myth” este difuzată în zilele de miercuri și joi la 21:00. KST. 

Te-ar putea interesa și Sisyphus: The Myth – o călătorie în timp plină de PERICOLE și MISTER. Va reuși Park Shin-Hye să îl salveze pe Cho Seung-Woo?

Citește și Premiera de top a lunii februarie: Park Shin Hye și Cho Seung Woo pleacă într-o călătorie plină de MISTERE și PERICOLE în noua drama „Sisyphus: The Myth”




There is 1 comment

Add yours
  1. Mardarasevici Cristina

    Il urmaresc de ceva vreme pe Cho Seung Woo ca si actor ( are cateva roluri memorabile in Horce Doctor , Tazza, Maraton sau Clasic . Nu mai spun de Secret Forest , Stanger sau Life ) dar mai ales pentru aparitiile sale in musical-urile coreene .
    Vocea sa inconfundabila si dumnezeiasca m-a facut sa-l apreciez mai mult si sa imi doresc sa-l vad macar o data in viata interpretand life unul din impresionantele sale roluri din Man of la Mancha sau Hedwig.
    “Sisyphus “nu este una din dramele mele preferate dar sarmul sau si simtul umorului foarte dezvoltat m-a determinat sa urmaresc acesta serie .
    Felicitari Cho Seung Woo!! toata aprecierea si admiratia mea !


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.