CheongKwanJang-Bestsellers-1_1200x1200

Vânzările de ginseng roșu coreean au crescut în timpul pandemiei COVID-19

Ginsengul roșu coreean, cunoscut pentru creșterea imunității, a devenit un produs popular în era COVID-19, când oamenii sunt vulnerabili la virusul cu răspândire rapidă.

Imunitatea se referă la capacitatea de a rezista diferiților agenți patogeni, inclusiv substanțe străine, germeni și viruși. Această putere nu este creată de anumite celule din corp, ci este menținută atunci când organele și celulele responsabile pentru sistemul imunitar rămân sănătoase.

Un sistem imunitar puternic menține oamenii sănătoși la orice atac viral. Dar când devine slab, oamenii pot dezvolta infecții oculare, vezicule în gură, diaree și dureri de stomac. Este posibil ca persoanele de vârstă mijlocie să-și vadă imunitatea slăbită pe măsură ce îmbătrânesc.

În Coreea, oamenii au consumat ginseng roșu pentru a-și menține imunitatea puternică cu mult înainte de a apărea noul coronavirus. Efectele rădăcinii medicinale au fost dovedite prin diferite studii științifice efectuate de-a lungul timpului. De asemenea, Ministerul Siguranței Alimentelor și Medicamentelor a certificat capacitatea ginsengului roșu de a ajuta la creșterea imunității, potrivit Koreatimes.

Trebuie să știți că ginsengul roșu este un aliment minunat și are și alte beneficii. Potrivit ministerului, ajută oamenii să se recupereze de la oboseală, îmbunătățește circulația sângelui și memoria și, de asemenea, inhibă oxidarea. A fost prescris de mult timp pentru îmbunătățirea energiei și menținerea echilibrului corpului în medicina tradițională.

Cheong Kwan Jang este cel mai popular brand de ginseng roșu din lume. A fost lansat de Korea Ginseng Corporation (KGC) în 1899 și firma produce de peste 120 de ani alimente pentru sănătate. Cheong Kwan Jang a adunat fani din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite, Europa și Asia și a fost selectat drept cadou oficial al președintelui Ronald Reagan când a vizitat Coreea în anul 1983.

Anul trecut, KGC a semnat un memorandum de înțelegere cu Institutul Internațional pentru Vaccinuri pentru a coopera în dezvoltarea stimulatorilor de imunitate. Compania consideră că ginsengul roșu ar putea fi utilizat pentru a dezvolta substanțe care să producă vaccinuri COVID-19. Stimulatorii de imunitate sunt substanțe care măresc răspunsul imun cauzat de antigeni și sunt ingrediente importante în dezvoltarea vaccinurilor.

“Mai mulți oameni au consumat ginseng roșu pentru sănătatea lor ca urmare a răspândirii COVID-19 în Coreea. Extractul de ginseng roșu este deosebit de popular aici, deoarece este fabricat în întregime folosind rădăcina medicinală”, a spus un oficial din cadrul companiei KGC.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.