Marriage-Lyrics-and-Divorce-Music-Poster1

3 femei uimitoare se confruntă cu probleme de cuplu în noua dramă “Marriage Lyrics and Divorce Music”

A venit momentul să vă mai  faceți loc pe lista pentru un nou serial. Este vorba despre unul romantic de această dată,  numit “Marriage Lyrics and Divorce Music /Love (ft. Marriage & Divorce)/결혼작사 이혼작곡” care va fi difuzat de postul coreean CSTV și a avut premiera în acest weekend. Constituie proiectul regizorilor Yoo Jung Joon și Lee Seung Hoon , după un scenariu care poartă semnatura lui Im Sung Han.

Ce mi-a atras atenția la acest nou proiect a fost desigur distribuția, mai exact un anumit actor pe care îl urmăresc de la un timp în coace și abia așteptam să îl văd jucând în ceva din nou. Vorbesc despre Sung Hoon și  am mai descoperit printre actorii și pe alții cunoscuți din foarte multe seriale anterioare.

Nu aș vrea să anticipez, dar cred ca producătorii coreeni vor să profite puțin de subiectul cuplurilor căsătorite, ce a fost abordat de curând într-o dramă de succes. Recunosc că acesta a fost primul gând când am citit despre “Marriage Lyrics and Divorce Music”, dar acum râmâne să vedem dacă va avea și succesul dorit.

Poveste

În general, această dramă va prezenta poveștile de viața  a 3 femei uimitoare, aflate pe la 30 , 40 și 50 de ani  care se confruntă cu situații imprevizibile în viața de zi cu zi, întâmpinând problemele care apar în cazul cuplurilor căsătorite, în timp ce încearcă să găsească dragostea adevarată.

În primul rând, o vom descoperi pe Bu Hye Ryeong, rolul interpretat de Lee Ga Ryung , o femeie cu varsta de 30 de ani  ce obișnuia să lucreze ca prezentatoare, dar care în prezent este DJ la radio. Ea își dorește un echilibru între viața profesională și viața personală pentru ea și soțul ei Pan Sa Hyun, rolul lui Sung Hoon. Despre soțul ei știm că este judecător. Cei doi sunt căsătoriți de 3 ani și nu intenționează să aibă copii.

În al doilea rând, o avem pe Sa Pi Young, rol interpretat de Park Joo Mi, o femeie de 40 de ani care lucrează ca producător de programe la radio. Ea este competentă la locul de muncă și, de asemenea, este o mamă și o soție bună acasă. Soțul ei Shin Yoo Shin (Lee Tae Kon) lucrează ca medic în neuropsihiatrie și își conduce propria clinică. Este un soț romantic.

În ultimul rând, vom vedea povestea femeii uimitoare de 50 de ani numită Lee Shi Eun, rolul lui Jeon Soo Kyung. Ea este este scriitoarea principală la un program de radio. În cei 30 de ani de căsătorie a îndurat multe dificultăți cu slujba și îngrijirea soțului și a copilului. Soțul ei este Park Hae Ryun (Jeon No Min). El a devenit profesor grație dragostei și sprijinului acordat de Lee Shi Eun.

Distribuție:

Familia  Pan Sa Hyun & Bu Hye Ryung

Sung Hoon – Pan Sa Hyun
Lee Ga Ryung – Bu Hye Ryung
Kim Eung Soo – Pan Moon Ho
Lee Jong Nam – So Ye Jung

Familia Shin Yoo Shin & Sa Pi Young

Lee Tae Kon – Shin Yoo Shin
Park Joo Mi – Sa Pi Young
Kim Bo Yeon – Kim Dong Mi
Noh Joo Hyun – Shin Ki Rim
Lee Hyo Chun – Mo Seo Hyang
Park Seo Kyung (박서경) – Shin Ji Ah

Familia Park Hae Ryun & Lee Shi Eun

Jeon No Min – Park Hae Ryun
Jeon Soo Kyung – Lee Shi Eun
Jeon Hye Won – Park Hyang Ki
Im Han Bin (임한빈) – Park Woo Ram

Alți actori

Lee Min Young – Song Won
Moon Sung Ho – Seo Ban
Song Ji In – Ah Mi
Im Hye Young – Nam Ga Bin
Yoon Seo Hyun – Jo Woong

Sung Hoon este unul dintre acei actori care au început să se remarce tot mai mult. Coreenii îl recunosc după statura sa și după faptul că înainte a fost înotător prin urmare și în rolurile sale și-a păstrat cumva acea abilitate. În cariera lui se înscriu dramele: Level Up (MBN, 2019), The Sound of Your Heart: Reboot 2 (Netflix, 2018), The Sound of Your Heart: Reboot 1 (Netflix, 2018), I Picked up a Star on the Road (Oksusu, 2018),
The Idolmaster KR (SBS Plus, 2017), Jugglers (KBS2, 2017), My Secret Romance (OCN, 2017), Five Children (KBS2, 2016), Oh My Venus (KBS2, 2015), Noble, My Love (NAVER tvcast, 2015), Passionate Love (SBS, 2013)
The Birth of a Family (SBS, 2012), Faith @ The Great Doctor (SBS, 2012),
New Tales of Gisaeng (SBS, 2011).

Lee Ga Ryung nu este o actriță cunoscută, dar această dramă ar putea fi șansa tocmai bună pentru ca ea să se remarce. a jucat până acum în Iron Lady Cha (MBC, 2015), Apgujeong Midnight Sun (MBC, 2014).

Park Joo Mi  este o actriță versatilă, care de-a lungul timpului a apărut în mai multe drame precum: My ID Is Gangnam Beauty (jTBC, 2018), Come and Hug Me (MBC, 2018), The Flower in Prison (MBC, 2016), Blood (KBS2, 2015), Gang Goo’s Story (SBS, 2014), King’s Dream (KBS1, 2012), A Gentleman’s Dignity (SBS, 2012), I Believe in Love (KBS2, 2011)

Jeon Soo Kyung etse o actriță extrem de cunoscută. Cred că despre ea se poate spune că este modelul tipic al soacrei rele, datorită interpretărilor sale. Sigur vă vețti aduce aminte de ea după rolurile în drame ca Do Do Sol Sol La La Sol (KBS2, 2020), She Knows Everything (MBC, 2020), Melting Me Softly (tvN, 2019), My First First Love (Netflix, 2019), Eulachacha Waikiki 2 (jTBC, 2019), My Strange Hero (SBS, 2018), My Secret Terius (MBC, 2018),
Devilish Joy (DramaX, 2018), Time (MBC, 2018), Rich Family’s Son (MBC, 2018), Mystery Queen 2 (KBS2, 2018), Eulachacha Waikiki (jTBC, 2018)
My Golden Life (KBS2, 2017), Chicago Typewriter (tvN, 2017), Divorce Lawyer in Love (SBS, 2015).

Curiozități:

  • Sung Hoon și scenaristul Im Sung Han au mai colaborat și anterior, mai exact chiar la drama de debut a lui numită “New Tales of the Gisaeng.” din 2011( *pe care trebuie neapărat să o vedeți, dacă nu o știți deja).
  • Un reprezentat al echipdei de producție a declarat despre unul dintre cupluri — ”Sung Hoon și Lee Ga Ryung au demonstrat o chimie excelentă și o interpretare uimitoare, în ciuda faptului că au lucrat prima dată împreună aum. Întrucât Pan Sa Hyun și Boo Hye Ryung sunt un cuplu căsătorit aflat pe la 30 de ani, care se confruntă cu problemele dragostei, muncii și sarcinii, se așteaptă ca aceștia să fie apropiați de spectatorii noștri. ”

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre aceasta dramă vă invit să vedeți cateva filmulete:

Teaser 1 https://www.youtube.com/watch?v=jvayoti8Wd0

Teaser 2

Aceasta a fost prezentarea dramei “Marriage Lyrics and Divorce Music”. Eu cred ca va fi un proiect de succes și sper că și voi să îi oferiți o șansă.

Vizionare plăcută!
There are 2 comments

Add yours
  1. Maria

    Foarte frumos serialul.. abia aștept următoarele episoade. Două greșeli sunt în articol: Pan Sa Hyun e avocat, iar Lee Shi Eun are 2 copii.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.