771e04e484b6467a974a0fb4711806fe

Rapper-ul Iron și actrița Song Yu Jung s-au stins din viața. Principala ipoteză este sinuciderea

Iată că se întâmplă din nou. Azi au venit două vești care ne-au întristat. Am aflat cu surprindere că rapper-ul Iron a decedat la doar 29 de ani.

Conform informațiilor oferite de poliție și preluate de Soompi, pe 25 ianuarie la ora 10:25, cântărețul a fost descoperit în stare de inconștiență și plin de sânge pe un pat de flori de către un paznic al unui complex de apartamente din Jung-go, Seul. El a fost dus la un spital din apropiere, unde a fost declarat mort. Nu se știe exact alte informații privind cauza morții, dar poliția a început o investigație.

El a devenit cunoscut prin participarea la emisiunea de tip survival hip-hop al postului  Mnet Show Me The Money 3” 2014, unde a reușit chiar să se claseze pe locul al doilea. După succesul său din emisiune, el a început să își lanseze propria muzică. De-a lungul timpului, a colaborat cu mai mulți artiști coreeni, printre care se numără: Hyolyn, Jooyoung, Jonghyun din SHINee, Jimin din AOA și Kim Bum Soo.

Totuși Iron a fost implicat în mai multe scandaluri. Am aflat că recent a fost supus unei investigații fiind acuzat că și-a agresat colegul de cameră adolescent cu o bată de baseball. Și anterior a fost pus sub acuzare pentru consum de marijuana în anul 2016, dar și pentru agresarea și amenințarea fostei sale iubite în 2018.

Pentru agresiunea din 2018, Iron a fost condamnat la 2 ani de probă și 80 de ore de muncă în folosul comunității, cu posibilitatea de a face 2 ani de închisoare dacă acea perioadă de probă ar fi fost întreruptă.

Cred că aceste probleme și-au pus amprenta asupra lui și poate să îl fi determinat s-a ia o decizie nefericită.

Tot azi am mai aflat că actrița Song Yu Jung s-a stins din viață la doar 26 de ani. Mai exact, un reprezentant al agenției sale, Sublime Artist Agency, a spus: „Song Yu Jung a murit pe 23 ianuarie”. Deși, agenția nu a oferit declarații despre cauza morții sale, unele surse din mass media susțin că aceasta s-a fi sinucis.

Vreau să vă zic că Song Yu Jung și-a început cariera inițial ca model. Apoi a debutat în actorie cu drama “Golden Rainbow” de pe MBC în 2013. Am mai putut să o vedem în dramele ”Make Your Wish” de la MBC, “School 2017” de pe KBS2 și “Dear My Name”.

Totodată, ea a mai apărut în videoclipurile melodiilor „Goodbye Road” de la iKON„Friend to Lover” de la Standing Egg și „How Do I” de la NIve. Actrița a semnat cu Sublime Artist Agency în anul 2019.

Ceremonia funerară va începe astăzi.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.