20210121000658_0

“Sea of light”- o expoziție specială într-o locație inedită din Seul

Depozitul de ulei Mapo, situat lângă Parcul Cupei Mondiale din Mapo, vestul Seulului, a fost cândva o facilitate de securitate de nivel 1, care nu a oferit acces publicului timp de aproape 40 de ani. Această locație a fost recent renovată și transformă în spațiu cultural pentru cetățeni, potrivit koreaherald.com.

O expoziție de felinare luminoase numită “Sea of Light,”/„Marea Luminii” se poate admira, în prezent, la rezervorul de petrol odată abandonat, oferind o experiență culturală pentru toți cei care se simt epuizați pe fondul pandemiei prelungite de coronavirus.

Expoziția prezintă o serie de creaturi marine, inclusiv o broască țestoasă mare și un leu de mare care înoată printr-o multitudine de sardine minuscule. Toate sunt felinare făcute din hanji sau hârtie de dud.

Vizitatorii pot urca scările și ajung în mijlocul unei școli de pești care se învârt în jur. Există mai multe sculpturi iluminate, precum pisici și porumbei care se joacă pe iarbă. O balenă gigantică de culoare curcubeu, simbol al viselor, care înoată sus pe cer. Oamenii, de asemenea, se pot odihni pe o buturugă de copac drăguță și strălucitoare.

Această expoziție se desfășoară până pe 21 februarie și intrarea este gratuită.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.