f23cd85135e44924b12e7122977aabe1

Lee Jin Wook, Kwon Nara, Lee Joon, Gong Seung Yeon și Kim Woo Seok fac parte din distribuția viitoarei drame fantastice de la tvN “Bulgasal”

Ieri, producătorii viitoarei drame fantastice de la postul coreean tvN  numită “Bulgasal” (ar putea fi un titlu provizoriu) a confirmat distribuția finală. Cu această ocazie au dezvăluit și detalii despre personajele pe care le vom descoperi în noua dramă care se anunță de pe acum foarte interesantă.

„Bulgasal”  va fi o dramă fantastică care se învârte în jurul vieții  a două personaje de-a dreptul speciale. Unul din ele este o femeie care a trecut prin mai multe reîncarnări de-a lungul a 600 de ani și își amintește de toate viețile ei trecute. Al doilea este un bărbat care a trăit de peste 600 de ani ca bulgasal – ceea ce este de fapt,  o creatură mitică care se hrănește cu sânge uman. Este un personaj și mai atipic pentru că  este blestemat  să fie nemuritor, potrivit Soompi.

Drama va fi regizată de Jang Young Woo, care s-a mai ocupat și de alte proiecte precum „I Need Romance 3” și a co-regizat „Mister Sunshine” și drama cu SF cu moștrii „Sweet Home”. Scenariul  poartă semnăturile lui Kwon So Ra și Seo Jae Won, cel care au scris și  poveste din „The Guest”.

Și după o asemenea descriere a dramei, vă întrebați  cine va da viață lui bulgasal, unul din personajele centrale? Ei bine vă spun că acest rol ia  fost  dat lui Lee Jin Wook. Mai exact actorul va interpreta personajul mitic bulgasal pe  nume Dan Hwal, care a fost om în urmă cu 600 de ani. El s-a transformat într-un bulgasal în timpul dinastiei Joseon în timp ce lucra ca oficial militar și îndeplinea o misiune de eliminare a rămășițelor dinastiei anterioare. (*Ce poveste interesantă, mai mai să zic că îmi aduce aminte de o alta dramă foarte cunoscută)

Al doilea protagonist va fi Kwon Nara, pe care sper că v-o amintiți din drame ca “Royal Secret Agent” sau “Itaewon Class”. Ea va juca  personajul Min Sang Un, care a fost cândva bulgasal, dar a reușit ceva remarcabil, s-a reîncarnat ca om. După ce a suferit pierderea mamei și a surorii sale gemene din mâna unui ucigaș neidentificat, Min Sang Un scapă cu sora ei mai mică Min Sa Ho și trăiesc  liniștite, în secret. Deși lucrează din greu pentru a-și ascunde numele și identitatea, apariția unui alt bulgasal este un eveniment important care îi alterează viața.

Foto- soompi

De asemenea, descoperim în distribuție și pe versatilul Lee Joon. El îi va da viață lui Ok Eul Tae, un alt bulgasal care trăiește în secret. S-a bucurat de nemurire în ultimele secole și a acumulat imense bogății, pe care le folosește pentru a controla politicienii, oamenii de afaceri  dar și mass-media. Cu frumusețea sa rapitoare și carisma copleșitoare, el are toate “ingredientele” pentru a fi considerat cea mai puternică figură din Coreea.

Fosta soție a lui Dan Hwal, Dan Sol, va fi interpretată de actrița Gong Seung Yeon. Ea este fiica unei familii puternice care ajunge să se căsătorească cu Dan Hwal (rolul lui Lee Ji Wook) din cauza tatălui ei. Despre ea am mai aflat că are ceva special pe care alți oameni nu îl pot depista la prima vedere.

În distribuția acestei drame  fabuloase se vor mai regăsi și Jung Jin Young, Park Myung Shin și Kim Woo Seok, membrul trupei  kpop  UP10TION. Se pare că această dramă fabuloasă  este programată  să apară anul viitor. Această combinație între actori consacrați și actori debutanți/nu atât de celebri va oferi un echilibru  frumos acestei drame.

În final, producătorii  dramei “Bulgasal“ au mai au spus: „Vom prezenta o dramă fantastică în stil coreean, care va captiva lumea cu direcția sa sofisticată, scenariul puternic și actorii fabuloși”.

Cam atât am aflat despre aceasta dramă. La cum văd eu lucrurile până acum, ea merge pe urmele sigure ale succesului, cu o poveste inedită, o distribuție fabuloasă și sperăm și o chimie potrivită. Nu aș vrea să fac comparații, dar cred că anul viitor, când se va lansa “Bulgasal“ prevăd că va devenit un hit, la fel cum s-a întâmplat cu drama “Goblin” din 2016 difuzată tot de tvN.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.