3429f6dce75c414f9cf19196f7dfb5c1

Park Eun Bin și Rowoon vor fi protagoniștii unei noi drame istorice

Zilele trecute am primit încă o veste bună legată de o nouă dramă care se află în pregătire. Se pare că protagoniștii ei vor fi chiar Park Eun Bin și frumușelul Rowoon din trupa SF9.

Pe data de 19 martie, a venit confirmarea că cei doi actori au fost distribuiți în viitoarea dramă de la postul coreean KBS numită „Yeonmo” (titlu romanizat, un termen istoric pentru „dragoste”). Bazat pe un manhwa (termen folosit pentru benzi desenate coreene), „Yeonmo” va fi o dramă istorică despre gemenii născuți într-un palat. Deși unul din ei este abandonat pentru că este femeie, ea se preface, mai târziu, că este bărbat și devine prinț moștenitor când fratele ei moare, potrivit Soompi.

Sursa – soompi

Park Eun Bin a fost aleasă în rolul prințului moștenitor pe nume Lee Hwi. Lee Hwi este perceput ca un prințul moștenitor perfect, priceput la artele literare și marțiale și dotat cu o frumusețe aparte și elegantă. Dar, din cauza secretului ei (este de fapt femeie), Lee Hwi nu-și dezvăluie niciodată sentimentele lumii și păstrează o distanță între oricine încearcă să se apropie, inclusiv doamnele de la curtea regală.

Rowoon îi va da viață lui Jung Ji Woon, profesorul lui Lee Hwi. El face parte din insituția Sikangwon, ce reprezintă biroul guvernamental cu singurul scop de a educa prinții moștenitori. Este descris ca un bărbat frumos, îndrăzneț, perseverent și tenace. Totuși el are tendința de a lua lucrurile în viața așa cum vin și trăiește liber de preocupările lumești ca un optimist care se bucură de viață în general. Fiind fiul unui înalt funcționar guvernamental din cadrul Saheonbu (un birou guvernamental de investigație), viitorul său părea clar stabilit pentru el. Cu toate acestea, a existat un motiv pentru care a ales să-și urmeze propria cale și să lase drumul mai ușor în urmă.

Reprezentanți din cadrul echipei de producție ai dramei „Yeonmo” au declarat:

„Park Eun Bin și Rowoon, care parcă au fi ieșit din paginile unei cărți de benzi desenate, și-au confirmat apariția în„ Yeonmo ”. Park Eun Bin va arăta o nouă latură a ei însăși ca prinț moștenitor, în timp ce Rowoon joacă rolul fermecător al bărbatului protagonist, care îi va arunca emoțiile într-un adevărat haos. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare povestea de neuitat care se va înfiripa între personajele lor. ”

Vreau să vă mai spun că drama “Yeonmo” va fi regizată de Song Hyun Wook (cel care s-a mai ocupat și de “Beauty Inside,” “Another Oh Hae Young“), iar de scenariu s-a ocupat Han Hee Jung (“Clean with Passion for Now“). Filmările pentru aceasta dramă vor începe în curând, iar premiera “Yeonmo” este prevăzută pentru cea de-a doua jumătate a anului 2021, dar o dată anume nu a fost încă dezvăluită.

Eu chiar sunt tare curioasă cum va fi drama “Yeonmo”. Nu m-aș fi gândit niciodată să îi cuplez ce cei doi protagoniști, așa că sper să ne surprindă cu chimia lor și jocul actoricesc. Trebuie să recunosc că tot timpul mi-au plăcut mult dramele în care actorii sunt nevoiți să se prefacă băiat sau fată.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.