5c4fd6cb67014db7a3a594412a9663ad

Kim Hee Sun va fi protagonista unei noi drame de la MBC. Rowoon din trupa SF9 este în negocieri

Este oficial, frumoasa actriță Kim Hee Sun va juca în viitoarea dramă MBC numită  „Tomorrow” (o traducere literală). Confirmarea a venit ieri, 2 iulie, atunci când reprezentații  postului coreean MBC  au  anunțat oficial că Kim Hee Sun a acceptat să  joace  în „Tomorrow”, o nouă dramă fantastică bazată pe popularul webtoon cu același nume.

Foto: Soompi

Cu această ocazie, ei au mai oferit și câteva detalii despre  dramă. Prin urmare “Tomorrow” va spune povestea lui Choi Joon Woong, care ajunge să fie implicat  într-un accident nefericit în timp ce se luptă să-și găsească un loc de muncă. Drept urmare, el se intersectează cu îngerii morții (grim reapers) Goo Ryun și Lim Ryoong Goo, care lucrează împreună pentru a salva viețile celor care se gândesc la sinucidere . Mai apoi el ajunge să se alăture echipei lor din lumea cealaltă ca cel mai tânăr membru al lor.

Kim Hee Sun va juca rolul lui Goo Ryun, neînfricata și carismatica echipei îngerilor morții, dar și cea care de fapt  conduce „Echipa de gestionare a pericolelor”. Datorită personalității sale înghețate, ea îi împinge/ respinge pe oameni și nu reușește să formeze atașamente față de cei din jur.

În același timp, cei de la MBC au mai spus că, în aceste zile, Rowoon, membrul trupei SF9 se află în negocieri pentru a juca rolul protagonistului Choi Joon Woong. (* eu țin pumnii de pe acum ca el să accepte acest rol, abia aștept să îl mai văd jucând).

Un purtător de cuvânt al MBC a declarat: „‘Tomorrow‘  va fi o dramă care transmite căldură și confort, în loc de mustrări, celor care se luptă să trăiască în această realitate dificilă. Drama noastră va avea un farmec diferit de cel al webtoon-ului original și sperăm că va ajuta mulți oameni să deschidă ușa spre o zi de mâine plină de speranță. ”

Se mai știe că această dramă va avea 16 episoade, iar premiera ei va fi în prima jumătate a anului 2022.

Acestea au fost informațiile oferite până acum, ce părere aveți voi? Cum credeți că va aborda Kim Hee Sun acest rol?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.