f737cf69232340299ce59aca1e359712

Youn Yuh Jung și starurile din filmul “Minari”, Steven Yeun și Han Ye Ri au fost invitați să se alăture Academiei de Film după ce au făcut istorie la Oscar

Mai mulți membri ai distribuției filmului „Minari” au fost invitați să se alăture Academiei de Film Americane. 

Distribuția și echipa filmului premiat au lăsat o amprentă incontestabilă pe circuitul internațional de premii din acest an – în special Youn Yuh Jung, care a făcut istorie cu interpretarea ei memorabilă a personajului  Soon Ja.

Foto Soompi

În plus față de alte câteva premii prestigioase, Youn Yuh Jung a făcut istorie câștigând în acest an Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar, făcându-l primul actor coreean care a câștigat vreodată un premiu de actorie la Oscar.

La 1 iulie, ora locală, Academia de Arte și Științe a Cinematografiei – celebra organizație care deține anual Premiile Academiei – a anunțat oficial că a invitat 395 de artiști și directori să se alăture ca membri noi anul acesta.

Vedetele „Minari”  Youn Yuh Jung, Steven Yeun și Han Ye Ri, precum și regizorul Isaac Lee Chung, au fost invitați să se alăture în calitate de membri votanți. Editorul Harry Yoon, producătorul Christina Oh și compozitorul Emile Mosseri au primit, de asemenea, invitații.

În cazul în care distribuția și membrii echipajului își acceptă invitațiile, ei vor fi eligibili să voteze pentru premiile Academiei în anii următori.

Ce părere aveți despre această veste?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.