Untitled

Jungkook devine primul artist din lume care va avea o operă de artă solară cu imaginea sa, ce poate fi văzută din cer

Pe măsură ce ziua de naștere a lui Jungkook se apropie din ce în ce mai mulți fani continuă să anunțe proiectele lor unice și mărețe pentru el. În cele ce urmează vă vom prezenta doar o mică parte din ele!

Fanclubul său din Filipine, „Golden Ph Alliance”, a anunțat un proiect unic pentru a marca aniversarea vârstei de 24 de ani a lui Jungkook.

Astfel aflăm că Jungkook este primul artist din lume care va avea  o operă de artă solară cu imaginea lui, ce poate fi văzută din cer, potrivit allkpop.

Lucrarea va fi filmată din cer, cu ajutorul dronelor. Opera de artă solară este un nou tip de artă care integrează tehnologiile legate de colectarea și utilizarea energiei solare, prin panouri solare!

După ziua lui, panourile solare vor fi donate oamenilor care nu au parte de energie electrică adecvată.

Fanii chinezi ai membrului BTS Jungkook sunt deja cunoscuți pentru că lansează diverse proiecte în toată lumea pentru a sărbători ziua de naștere a vocalistului. Anul acesta, de ziua cântărețului sud-coreen, pe 1 septembrie, aceștia – cunoscuți și sub numele de “Baidu Jeon Jungkook Bar” – au lansat o serie de proiecte internaționale, potrivit news18.

Unul dintre proiecte include o navă de croazieră cu tematică personalizată, care va călători de-a lungul râului Han din Seul. Prin acest proiect, Jungkook va deveni primul artist care va avea propria sa paradă de nave de croazieră cu tematică personalizată, precum și un spectacol de lumini în Seul.

Foto via twitter.com/Jungkook__China

Se presupune că nava de croazieră va fi cea mai mare navă permisă pe râul Han, cu cea mai mare capacitate de pasageri. Pe lângă spectacolul de lumini, nava va avea și un restaurant tematic, o cafenea pentru ziua lui de naștere și un exterior decorat. Intrarea este liberă pentru fani!

Un alt proiect pe care “Jungkook China” îl va lansa este un “lightbox” expozițional imersiv, denumit „StageLAB”, în Manhattan. Și acest proiect este primul din lume pentru un artist individual.

Foto via twitter.com/Jungkook__China

Pe pagina de Twitter, Jungkook China a anunțat că proiectul va include o expoziție digitală 360 captivantă pentru artist. Acest proiect a desemnat Jungkook China drept primul fanclub al unui artist care oferă fanilor o experiență de realitate virtuală (VR).

Tot datorită fanilor chinezi, Jungkook va obține un record legendar în istoria publicității de metrou, având chipul afișat pe nu mai puțin de 14.014 de ecrane LED. Acest eveniment legendar include toate sistemele de de metrou din Coreea de Sud și va acoperi toate rutele metroului timp de peste 2 săptămâni, potrivit allkpop.

Astfel, chipul lui Jungkook va putea fi admirat de călătorii cu metroul nu doar în Seul, ci și în Incheon, Busan, Daegu, Gwangju și Daejeon.

Foto via twitter.com/Jungkook__China

Pe lângă fancluburile artistului, și fansite-urile au început pregătirile pentru ziua lui Jungkook, scrie tot allkpop.

Fansite-ul „OK_JUNGKOOK_NET” creează pădurea #4 pentru ziua de naștere a lui Jungkook în 2021. “Jungkook Forest” 1, 2 și 3 există deja în Coreea de Sud.

De asemenea, „YouthJK_97” va publica o reclamă pe întreaga pagină a unui ziar sportiv zilnic, de ziua lui Jungkook.

„bluebunny0901” a pregătit proiecte pentru Time Squares în New York și o reclamă mare, în aer liber, cu LED, pe o clădire emblematică din Samseong-dong.

Reclama din Times Squares:

Reclama din Samseong-dong:

Și „JK_ARIRANG” va rula o reclamă publicitară pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare (în vărstă coreeană) a lui Jungkook. Anunțul cu lămpi stradale va fi instalat lângă stația Shinyongsan, chiar lângă clădirea companiei HYBE.

Chiar dacă nu sunt atât de “inedite” sau “unice”, și alți fani au împărtășit ideile lor de proiecte pentru a sărbători ziua de naștere a lui Jungkook în felul lor. Câteva sugestii au fost să-și posteze cu florile zilelor lor de naștere, cu diferite hashtag-uri, să împărtășească imagini cu mâncarea pe care o mănâncă folosind hashtag-ul #MealForJK, să scrie scrisori pentru el,să își arate desenele etc.

Aici puteți vedea câtreva dintre ideile lor:

smiilingkookie

fIuffykookoo

koostudioz

kookies_gurll

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.