840f125e81a34bd38d32dba70ec8b46a

Kim Seon Ho și Shin Min Ah au o relație ciudată în cel mai nou teaser al dramei “Hometown Cha-Cha-Cha”

De curând, a fost lansat un nou teaser pentru o dramă pe care o vom vedea luna aceasta. Prin urmare, ni se prezintă cum actorii protagoniști, Kim Seon Ho și Shin Min Ah dezvoltă o relație ciudată  și de-a dreptul amuzantă. Este vorba de fapt despre viitoarea dramă  de la postul coreean tvN numită  „Hometown Cha-Cha-Cha”  care ieri, 8 august a lansat un al video de promovare.

Despre această dramă vreau să vă spun că este de fapt un remake al filmului „Mr. Hong ” prezentat sub forma unei drame romantice cu Shin Min Ah în rolul Yoon Hye Jin, un dentist care se mută din Seul în satul de pe  litoral Gongjin, și Kim Seon Ho în rolul lui Hong Doo Shik, un expert în mai multe treburi, dornic mereu să îi ajute pe toți din oraș.

Teaser-ul începe cu textul „Un sat liniștit  de pe malul mării”. Yoon Hye Jin spune cuiva: „Voi folosi tehnicile mele medicale cu responsabilitate și demnitate”, dar se pare că clinica ei dentară nu este încă atât de populară în rândul celor din sătenilor. Pe fundal, Hong Doo Shik afirmă: „Ascultă, indiferent care este  o sarcina, calculez salariul pe baza salariului minim. 8.720 de woni (aproximativ 7,6 dolari). ”

Sursa: Soompi

În continuare, Yoon Hye Jin arată cu degetul către Hong Doo Shik în timp ce  îl întreabă: „Ești neautorizat, nu-i așa?” iar el  îi arată o lungă serie de certificări. Hong Doo Shik pleacă apoi cu nonșalanță în timp ce Yoon Hye Jin își strânge mâna peste gură și spune: „Ce a fost asta?”

În acest teaser o mai putem vedea pe Yoon Hye Jin (personajul lui Shin Min Ah) făcând jogging în jurul orașului într-un echipament de sport. Când cei doi se întâlnesc pe stradă, Hong Doo Shik comentează: „Zvonurile curg ca și cum ai alerga în lungii tăi johns”, iar ea răspunde: „Sunt jambiere”. Apoi apare următorul text: „Începutul unei lupte? Începutul unei  povești romantice? ”

În scena finală, Yoon Hye Jin îl oprește pe Hong Doo Shik și îl întreabă: „Scuză-mă, ai o mașină (cha)?” Cuvântul „cha” în coreeană poate însemna atât „mașină”, cât și „ceai”, așa că Hong Doo Shik scoate un termos din geantă. Yoon Hye Jin spune: „Nu, nu acela. Cha-cha-cha ”, în timp ce înfățișează un volan cu mâinile. Hong Doo Shik este uimit câteva secunde, iar  apoi el pur și simplu se îndepărtează de ea.

Acum vă invit să urmăriți și voi teasrul amuzant chiar mai jos.

După cum văd eu lucrurile, vom avea parte de o nouă comedie copioasă cu doi actori foarte carismatici. Nu știu cum au reușit, dar încă de pe acum mă pot pronunța că producătorii au făcut o alegere foarte bună aducându-i împreună pe Kim Seon Ho și Shin Min Ah într-o comedie nualt gen.

Vă mai spun că drama “Hometown Cha-Cha-Cha” este programată să înceapă pe data de 28 august.

Voi ce părere aveți despre ea?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.