optimize

Hotelurile oferă pachete unice pentru a supraviețui pandemiei prelungite

Hotelurile de lux din Coreea de Sud au prezentat recent o varietate de pachete unicat pentru a supraviețui pandemiei COVID-19 aflată încă în curs de desfășurare, continuând de mai bine de un an și jumătate și provocând astfel suspendarea tuturor călătoriilor aeriene internaționale, relatează Korea Times.

Pachetele se concentrează în principal pe clienții casnici care s-au îmbolnăvit și s-au săturat să rămână blocați acasă pe fondul pandemiei prelungite. Spre exemplu, Hotelul Four Seasons Seoul a lansat recent pachetul „24 de ore pe săptămână”, care permite oaspeților să rămână la ei până la 24 de ore după check-in, încălcând practica obișnuită a check-in-ului la ora 15:00 și check-out-ului la 11 A.M.

Pachetul, care este disponibil până pe 31 octombrie, este destinat familiilor care doresc să se înveselească în timpul vacanței școlare, prietenilor care caută o pauză distractivă sau cuplurilor care doresc să petreacă timp împreună, permițându-le tuturor oaspeților să-și planifice propriile itinerarii de 24 de ore care evită de asemenea căldura. Oferta este disponibilă de duminică până joi și oferă 200.000 de won (174 USD) în credit hotelier, bani ce pot fi utilizați la restaurantele și barurile hotelului, incluzând mesele luate în cameră și tratamentele spa.

Hotelul Mayfield prezintă pachetul „O jumătate de zi Hocance”, care le permite oaspeților să stea într-o cameră jumătate de zi de la check-in la ora 9:00 până la check-out la ora 18:00, aceeași zi. Pachetul se adresează celor care doresc să facă o scurtă pauză fără a părăsi orașul sau care caută un mediu nou și sigur în care să lucreze după ce s-au plictisit să lucreze de acasă în perioada pandemiei. Clienții pachetului pot folosi gratuit sala de sport și piscina.

Sursa foto: Korea Times

Grand Hyatt Seoul oferă pachetul „Cu cât mai lung, cu atât mai mult” până la sfârșitul lunii octombrie pentru oaspeții care intenționează să rămână la hotel mai mult de cinci nopți. Pachetul este destinat celor care caută să-și petreacă vacanța de vară la un hotel sau celor care se simt plictisiți să rămână în interior. Beneficiile pachetului includ acces gratuit la Grand Club Lounge, articole de toaletă Balmain și reducere de 30% la serviciul de spălătorie, în plus față de parcarea gratuită și utilizarea gratuită a sălii de sport și a piscinei.

Park Hyatt Seoul își prezintă și el pachetul „Vara în parc”, creat pentru oaspeții care caută o vacanță în oraș, pe fondul restricțiilor de călătorie. Disponibil până pe 26 septembrie, pachetul include 200.000 de credite pentru mese room service sau orice restaurant al hotelului. Alte atracții ale pachetului includ utilizarea gratuită a piscinei, a sălii de fitness și a altor facilități ale hotelului. Promovarea suitei Early Bird oferă o reducere de 100.000 de credite la prețul pachetului pentru oaspeții care rezervă apartamente cu cel puțin trei zile înainte de data de check-in.

Între timp, Lotte Hotels & Resorts a adoptat un pachet promoțional „1 + 1” în aprilie, care oferă nopți gratuite la hotelurile sale de peste mări anul viitor, cuplurilor ce își petrec luna de miere la hotelurile Lotte din Coreea, pe fondul restricțiilor de călătorie cauzate de pandemie.

“Ne așteptam inițial ca turiștii internaționali să revină în a doua jumătate a anului, deoarece vaccinările împotriva COVID-19 au început la începutul acestui an”, a declarat un oficial al unui hotel de cinci stele din Seul, cerând să rămână anonim. “Dar nu au existat încă semne de încetinire a focarului. Continuăm să ne luptăm cu modul în care să atragem oaspeții în continuare în pandemie”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.