c41f229899864cdc811cf94383018b83

Ji Chang Wook s-a recuperat complet după infectarea cu COVID-19. Pentru ce proiecte se pregătește

Pe 11 august, OSEN a raportat că Ji Chang Wook s-a recuperat complet după infectarea cu noul coronavirus și că a reluat filmările pentru drama Netflix „The Sound of Magic”.

Ca răspuns la această informație, o sursă a agenției sale, Glorious Entertainment, a făcut următorul anunț: „Ji Chang Wook a fost considerat recuperat complet de COVID-19 și a fost externat din instituția de carantină. Se va întoarce la [filmarea – n.r.] „The Sound of Magic””.

Pe 26 iulie, Ji Chang Wook a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Potrivit agenției sale, actorul a luat măsuri preventive primind în mod constant teste pentru COVID-19. După ce Ji Chang Wook a fost confirmat cu COVID-19, filmările la drama în care juca au fost oprite temporar, iar colegii săi Choi Sung Eun și Hwang In Yeop au fost și ei testați, rezultatele fiind negative.

„The Sound of Magic” este descrisă ca fiind o dramă muzicală sentimentală despre o fată pe nume Yun Ai (Choi Sung Eun), care devine adult prea repede, și misteriosul magician Lee Eul (Ji Chang Wook), un adult care dorește să fie copil pentru totdeauna.

Anul trecut, Ji Chang Wook a jucat în „Backstreet Rookie”, serial difuzat de canalul SBS, dar și în „Lovestruck in the City” de la Kakao TV. Actorul este, de asemenea, în discuții pentru a juca în noua dramă intitulată “Tell Me Your Wish” (titlu literal).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.