1629496265-untitled-1

Jun.K., Niel din TEEN TOP, Taeil din Block B vor fi mentori într-o nouă emisiune tip survival

O noua emisiune se pregătește  să ne ia prin surprindere.  Jun.K.  din 2PM, Taeil din Block B și Niel din TEEN TOP  au fost aleși ca mentori pentru  cea mai nouă emisiune numită “Extreme Debut: Wild Idol”.

Foto: Allkpop

Noul program  de tip survival cu audiții al postului coreean MBC, „Extreme Debut: Wild Idol” este programat să fie difuzat pentru prima dată luna viitoare. El  este descris ca un “război extrem” de debut în care 45 de candidați sunt evaluați după mai multe criterii precum puterea fizică, abilitățile de supraviețuire și potențialul ascuns manifestat  în sălbăticie, potrivit Allkpop.

Potrivit mai multor surse din industria de divertisment, pe 20 august, Jun. K. din trupa 2PM, , Niel din TEEN TOP și Taeil de la Block B au filmat cu concurenții pe  data de 19 august. Patru mentori, inclusiv acești trei cântăreți și Kim Sung Kyu din Infinite, care lucrează ca antrenor în „Wild idol”, au ajutat la îndeplinirea misiunii. De asemenea, s-a dezvăluit recent că Minzy și Minho din SHINee se vor alătura programului, în calitate de mentori speciali.

Foto: Allkpop

Cei care  participă la emisiune vor forma o echipă pentru a îndeplini o misiune de dans cover. Cântăreții seniori, care și-au făcut apariția surprizător  în ziua respectivă, ar fi devenit mentori ai fiecărei echipe și le-au dat participanților sfaturi cu privire la îndeplinirea misiunii care le-a revenit.

Anterior, „Wild Idol” a devenit un subiect fierbinte în mediul online, deoarece este o  emisiune de supraviețuire a unor stagiari idoli în sălbăticie și care le testează forța fizică și abilitățile de supraviețuire, precum și abilitățile lor de a cânta și dans în mijlocul sălbăticiei.

Toți cei 45 de membri și-au filmat până acumfotografiile de profil și deja Kim Jong Kook, Cha Tae Hyun, Lee Sun Bin, Lee Hyun Yi, Kim Sung Kyu, Yujung din Brave Girl au confirmat  că sunt observatori cu Tiger JK, Lia Kim și mai mulți confirmați ca  membrii formatori.

Cum se va desfășura și ce presupune această nouă emisiune vom afla noi în curând.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.