B.I_admits_to_drug_charges

Șoc! Procuratura a solicitat 3 de închisoare pentru B.I în dosarul drogurilor. Artistul a ADMIS acuzațiile

Pe data de 26 august a avut loc prima înfățișare a lui B.I (김한빈, născut pe 22 octombrie,1996) în instanță, în dosarul în care este cercetat cu privire la încălcarea Legii privind controlul narcoticelor. Procesul s-a ținut la Tribunalul Districtual Central din Seul, relatează soompi.com.

Reamintim că fostul lider al trupei de băieți iKON a fost pus sub acuzare în luna mai a acestui an, fiind suspect  că a cumpărat marijuana și LSD (dietilamidă cu acid lisergic, probabil cel mai cunoscut și răspândit psihedelic, folosit în principal ca un drog recreațional, un enteogen și o unealtă în ajutorul diverselor practici precum meditația, psihonautică, proiecte artistice și psihoterapie psihedelica – n.r.) în 2016 și că a folosit unele dintre aceste droguri.

La termenul din 26 august, procuratura a declarat: „B.I consumat marijuana în total de trei ori în martie 2016 și aprilie 2016 și a cumpărat și LSD în acea perioadă”.

La rândul său, artistul a afirmat: „Recunosc toate aceste acuzații și reflectez asupra celor întâmplate”. Înaintea termenului din 26 august, B.I a depus și o scrisoare în care își prezenta scuzele în legătură cu cele întâmplate, pe 25 august.

Procuratura a solicitat o pedeapsă de 3 ani de închisoare și cu o amendă de 1,5 milioane de woni (aproximativ 1.300 de dolari) pentru B.I.

Sentința finală va fi stabilită la procesul din 10 septembrie.

Kim Han-bin, cunoscut profesional ca B.I (coreeană: 비 아이) este un rapper, cântăreț, compozitor și producător de muzică sud-coreean. În 2014, a fost unul dintre concurenții de la Show Me the Money 3, iar un an mai târziu, mai exact în 2015, a debutat ca lider al trupei de băieți iKon în cadrul YG Entertainment.

După plecarea sa din iKon în 2019, B.I a fost numit director executiv al IOK Company în 2020. El este, de asemenea, un artist care se află sub managementul 131 Label (denumire dată după forma literelor lui B.I), afiliată la IOK Music, o divizie muzicală a IOK Company.

B.I debutat ca artist solo anul acesta, cu albumul Midnight Blue (Love Streaming) și albumul de studio complet, Waterfall.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.