c1153ee220904852b4385e43925ee572

Lee Min Ho vorbește despre drama “Pachinko”, hobby-uri și viață personală într-un interviu pentru revista Esquire

De curând, actorul Lee Min Ho a susținut un interviu  pentru revista coreeană Esquire. Cu această ocazie a acordat și un interviu  publicației, din care noi vom afla mai multe detalii despre proiectele sale și despre el ca persoană.

În interviul care a fost încărcat pe canalul de  YouTube al publicației  Esquire, Lee Min Ho a răspuns la diferite întrebări adresate de către  fani despre cariera sa, hobby-urile și viața personală.

Foto: Soompi

Lee Min Ho a început interviul dezvăluind că, atunci când era la școală gimnazială, a concurat într-o competiție de sărituri în înălțime  care se desfășura la  nivel  de oraș. De asemenea, și-a exprimat interesul pentru scrimă, spunând că ar dori să învețe sportul dacă ar avea ocazia.

Apoi  a fost întrebat la ce s-a concentrat atunci când a jucat rolul Hansu, în viitoarea dramă „Pachinko”, iar Lee Min Ho a răspuns: „Am vrut să rămân fidel personajului, așa că m-am concentrat foarte mult asupra  sentimentului de disperare pe care îl simțeau pentru a supraviețui în acel timp.” Apoi a continuat să explice că vrea să exprime modul în care oamenii se pot iubi în acea epocă specifică.

În ceea ce privește subiectul personajul pe care l-ar alege să trăiască pentru  tot restul vieții sale, Lee Min Ho l-a selectat pe Tan din drama sa „Heirs”, afirmând pur și simplu că ar dori să se întoarcă la liceu. Când a fost întrebat de ce, el a spus: „Vreau să fac ce vreau timp de trei ani fără stresul examenelor de admitere”.

De asemenea, Lee Min Ho a răspuns și la câteva întrebări întâmplătoare despre obiceiurile sale. El a mărturisit că cel mai recent termen de căutare pe internet a fost propriul său nume, recunoscând că își caută numele cel puțin o dată pe zi. De asemenea, el a comentat că zilele libere și le petrece acasă. El a continuat așa: „Zilele se simt foarte scurte când sunt acasă, cred că îmi petrec timpul bine acasă”.

Actorul a numit cele două lucruri pe care și-ar dori să le îndeplinească dacă lumea s-ar sfârși mâine: să vadă aurora boreală și să le spună celor mai apropiați oameni că îi iubește.

În acest interviu el a menționat și teama de castraveți, explicând: „Probabil că fanii mei știu deja acest lucru. Întrucât sunt speriat cu adevărat de ei, încerc să evit locurile în care sunt castraveții sau încerc să scap de ei “.

În cadrul interviului, Lee Min Ho a avut să pună o întrebare fanilor săi, „Vreau să întreb dacă sunt fericiți chiar acum? ”, a comentat el. „Am o dorință personală ca oamenii din jurul meu, cei care mă cunosc și oamenii pe care îi cunosc să fie întotdeauna fericiți”.

Lee Min Ho a încheiat interviul solicitând fanilor să aștepte cu nerăbdare următorul său proiect, „Pachinko”. “Am finalizat filmările pentru „Pachinko” și  acum se află în faza de post-producție, așa că aștept cu nerăbdare să fie lansat anul viitor ”, a spus el. „Știu că fanii mei așteaptă următorul meu proiect, așa că sper că această dramă va ieși bine și va deveni un cadou minunat pentru ei”.

Acum vă invit să urmăriți interviul complet cu subtitrare în engleză  chiar mai jos ⏬⤵⤵

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.