dummy

9 lucruri interesante despre Han So Hee, protagonista dramei “My Name”

Odată etichetată drept „fată rea” datorită rolului ei controversat de cealaltă femeie în drama “World of the Married” și a fostei ei imagini de copil sălbatic, Han So-hee câștigă, în prezent, mai multă recunoaștere ca actriță pricepută, cu un stil plin de farmec. În spatele aspectului ei exterior uimitor de frumos se află o femeie puternică și tenace – atât pe ecran, cât și în afara acestuia.

Cu o popularitate în continuă creștere ca urmare a rolului principal în cea mai recentă dramă de acțiune coreeană difuzată de Netflix, “My Name”, vreau să vă prezint mai multe aspecte interesante despre actriță Han So Hee.

My Name Poster Reveals New Netflix Series Starring Han So-hee

1. Nu a fost actriță de la început

De fapt, Hae So Hee și-a început cariera ca fotomodel. S-a mutat în capitala Seul pentru a-și începe cariera, dar în primii ani a fost foarte greu și a trebuit să muncească în mai multe locuri pentru a putea strânge bani.

Nu s-a dat bătută și a debutat ca actriță, destul de recent, în anul 2017 o dată cu rolul  din  drama „Reunited Worlds” (nu a fost un rol principal). Au urmat apoi roluri mai mari în drame ca „Money Flower” (MBC/2017-2018), „100 Days my Prince” (tvN/2018), „Abyss” (tvN/2019). Totuși realul succes l-a simțit o dată cu drama hit „The World of the Married”(JTBC/2020).

„Money Flower” (MBC/2017-2018)

 

2. A apărut în mai multe videoclipuri kpop

Deși nu era așa cunoscută pe la începuturile sale, aspectul său fizic a ajutat-o foarte mult ar spune unii. Poate ați remarcat sau nu, dar ea a apărut în mai multe videoclipuri  precum: „Tell me What to Do” de la SHINee în anul 2016, apoi  Jung Yong Hwan – „That Girl”  în 2017, în cel a lui  Roy Kim – „The Hardest Part” în 2018 sau MeloMance- ‘You&I’  în anul 2019.

3. A trebuit să facă schimbări pentru diferite roluri

În cariera sa până acum, a trebuit să se supună unor schimbări. De exemplu a trebuit să slăbească pentru rolul ei din ”World of the Married” și apoi să se îngrașe înapoi pentru ”My Name”. Jucând rolul lui Yeo Da-kyung în drama plină de suspans ”World of the Married” anul trecut, Han So Hee a trebuit să slăbească cel puțin 2 kg. În cadrul unei transmisiuni  pe  KStarLive, ea a povestit cum a slăbit ajungând  de la greutate sa de 47 kg la 45 kg.

De asemenea, pentru rolul protagonistei în drama de la Netflix „My Name”, ca personajul Yoon Ji-woo, ea a trebuit să își crească greutatea cu 10 kg pentru a câștiga mușchi și a obține o construcție mai atletică. Această  nouă imagine este departe de imaginea timidă și delicată a fetei Yu Na-bi din drama sa anterioară „Nevertheless” (2021).

Simpatica actriță coreeană „Han So Hee” Descărcare de fundal HD

 

4. Are un blog personal unde comunică cu fanii

Ea deține un blog personal și continuă să comunice cu fanii ei prin intermediul acestuia. Cea mai recentă postare a ei datează din aprilie anul acesta și prezintă timpul petrecut cu familia ei. Absolventă a Liceului de Arte din Ulsan, uneori își postează desenele și instantaneele sincere. și își folosește numele de naștere, Lee So-hee  atunci când scrie pe blog.

 

5.  A trecut prin „școala de acțiune” pentru rolul din „My Name”

Pentru rolul din „My Name” ea a participat la un fel de „școala de acțiune” pentru a învăța arte marțiale și s-a antrenat în mod riguros pentru a-și putea realiza cu încredere scenele de luptă. Potrivit Koreaboo, ea a dezvăluit în timpul conferinței de presă pentru dramă că a participat la niște cursuri pentru scenele de acțiune și a petrecut două luni învățând și antrenându-și abilitățile mai mult decât ceilalți membri ai distribuției. Dorind să-și facă mișcările la fel de bine și cât mai veritabile, principala preocupare a actriței era aceea a siguranței ei și a colegilor ei pe platorile de filmare. În ciuda multor scene de luptă de-a dreptul periculoase și intense, distribuția “My Name” a realizat la propriu 99% din cascadorii.

My Name: Who Plays Ji-woo In The Netflix Show? | Screen Rant

6. Despre ea au apărut mai multe controverse

Poate că pare drăguță și gingașă, dar este dură în viața reală și își arată dedicarea în cariera sa. Pe măsură ce faima ei a crescut o dată cu apariția din “World of the Married”, care a devenind cea mai bine cotată dramă coreeană difuzată la un post public, a fost forțată să se confrunte cu “schelete” din trecutul ei, în timp ce oamenii au început să facă căutări privind trecutul ei și al familiei. A fost criticată pentru imaginea sa anterioară, în care fotografiile vechi de pe rețelele sociale îi arătau tatuajele și faptul că fumează, în timp ce bârfele se învârteau în jurul știrilor despre mama ei care se credea că este implicată în afaceri dubioase și escrocherii, a raportat Soompi.

Image

Actrița a trebuit să se confrunte cu o mulțime de reacții adverse și ură chiar în momentul în care credea că lucrurile în cariera ei merg bine. Totuși, ea nu s-a abătut de la drumul său, ba mai mult s-a concentrat, în schimb, pe sprijinul pe care îl primea de la fani. Ea a interpretat în cel mai bun mod posibil în toate rolurile care i-au fost acordate, de la mega succesul “World of the Married” până la  “Nevertheless”  și acum cu “My Name”.

Vreau să vă mai spun tot aici, ca o clarificare, că pe măsură ce cariera ei de actriță mergea pe un drum ascendent, ea a hotărât să își scoată tatuajele.

7. Rolurile ei au primit numai laude

Ea a primit constant laude de la actori și regizori pentru interpretările ei. Chiar actrița veterană Kim Hee-ae, din „World of the Married”, a spus despre ea: „Han So Hee este foarte pasionată și abilitățile ei de actriță sunt deja pe deplin dezvoltate. Dacă este deja atât de perfectă, mă întreb ce fel de actriță va fi în viitor când va ajunge la vârsta mea. Nici nu-mi pot imagina “.

În privința dramei „Nevertheless”, regizorul a observat cât de mult a fost cufundată ea în rolul de student la artă numit Yu Na-bi. O să vă spun ceva ce poate nu știați, dar în dramă au apărut unele dintre opere de artă realizate chiar de actriță.

De asemenea, în legătură cu cea mai recentă dramă, regizorul „My Name”, Kim Jin-min, a lăudat-o pe Han So Hee, spunând: „Am întrebat-o două lucruri: Vrei să o faci? Și – Te vei antrena ? Fără o secundă de ezitare, a spus ea  că vrea să o facă. Nu este ușor să îi spui personal asta regizorului.”

 

8. Ea face o mulțime de bani

Eforturile lui Han So Hee au dat roade din punct de vedere financiar. Se spune că valoarea sa netă este de 1 milion de dolari, potrivit unui sondaj  KDramaStars, iar popularitatea ei i-a adus multe contracte de publicitate.  În scurt timp, ea a devenit imaginea mai multe branduri celebre precum Lanvin, Gucci, Celine, L’Oréal Paris, Charlotte Tilbury Beauty, Stonehenge și brandul coreean Joy Grayson, printre multe altele.

10 Things To Know About Korean Actress Han So Hee

 

9. Nu vrea să fie cunoscută doar ca o „fata frumoasă”

În cadrul unui interviu recent acordat în această lună, Han Soo Hee a avut câteva lucruri de clarificat.

Han So Hee a explicat: „Ca să fiu sinceră, le-am spus și fanilor mei că imaginea  mea exterioară este doar o „cochilie exterioară”, așa cum am spus eu”. Actrița a continuat să detalieze, spunând: „Când îmi pun întrebarea cum îmi voi putea exprima inima și identitatea prin această ocupație importantă în loc să-mi arăt doar imaginea exterioară (aspectul fizic), cred că nu vreau să arăt doar ceva ce este ‘frumos.'”

În plus, ea a mai declarat: „Cred că, în loc să încerc să arăt urât intenționat, vreau să încerc să-mi arăt diverse laturi, chiar dacă nu voi arăta frumos. Vreau să împărtășesc tuturor o nouă latură a mea, părțile despre care știu doar eu ”.

Han So Hee a mai dezvăluit că s-a simțit copleșită când i s-a dat titlul „Next-Jun Ji Hyun/ Următoarea Jun Ji Hyun” și a declarat cu modestie: „Nu merit deloc acest tip de comentariu”.

Foto: Soompi

Trebuie să recunosc că tot ce am aflat despre Han So Hee m-a făcut să o apreciez și mai mult. Nu am văzut toate serialele în care a jucat, dar pe mine m-a convins cu rolul din „Nevertheless”. Mă bucur tare mult că primește recunoaștere acum și cu siguranță vom mai auzi vești bune despre ea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.