AEN20211104007100315_02_i_P4

Yoon Kye-Sang se întoarce pe micul ecran cu un super rol:7 personaje diferite în filmul plin de acțiune „Spiritwalker”

Yoon Kye-sang, artistul din trupa “God” transformat ulterior în actor a acceptat o nouă provocare în cariera sa și în curând, el se va întoarce pe micul ecran cu un rol de-a dreptul remarcabil. El interpretează mai multe personaje (7) cu personalități foarte diferite în cel mai nou film de acțiune fantastic al regizorului Yoon Jae-keun, „Spiritwalker”.

Spiritwalker-FP.jpg

Filmul prezintă o poveste despre un bărbat pe nume I-an (Yoon), care își pierde memoria după ce a fost implicat într-un accident de mașină și, ulterior, se trezește într-un alt corp la fiecare 12 ore fără a-și putea aminti ceva. În timp ce încearcă să-și găsească adevăratul sine și să se întoarcă spre propriul său corp, I-an își dă seama că este urmărit de o agenție de spionaj.

Regizorul a explicat că ideea filmului i-a venit în urmă cu un deceniu, în timp ce scria un scenariu într-o bibliotecă publică. „Scriam scenariul pentru  un alt film. Într-o zi, m-am simțit ca și cum totul era atât de banal și plictisitor. Mi-aș fi dorit să mă pot trezi data viitoare ca altcineva și apoi m-am gândit că ar fi distractiv să fac un film bazat pe pe această premisă”, a spus el în timpul unei conferinței de presă care a avut loc   joi, înaintea lansării filmului.

Director Yoon Jae-keun (R) and the cast of "Spiritwalker" attend a press conference streamed online on Nov. 4, 2021, in this photo provided by ABO Entertainment. (PHOTO NOT FOR SALE) (Yonhap)

Foto: Yonhap

În cadrul conferinței, actorul Yoon Kye Sang, care se reunește cu echipa de producție „The Outlaws” după 4 ani, a spus că i-a plăcut modul în care acțiunea se împletește cu povestea filmului.

“Conceptul de a te trezi în corpuri diferite a fost interesant și mi-a plăcut povestea plină de acțiune. Oricui actor de sex masculin i-ar plăcea să primească această oportunitate. Personal îmi plac filmele cu spioni, așa că nu aveam niciun motiv să refuz rolul”, a declarat el.

„Se pare că eu sunt cel care preia cea mai mare sarcină de muncă, interpretând 7 personaje diferite, dar și alți actori joacă două roluri. Pentru că schimbă trupurile și mințile cu mine, am avut multe discuții despre cum se vor realiza aceste schimbări.”

Despre realizarea scenelor de acțiune pline de urmărire cu mașini și luptele cu pumnii, Yoon Kye Sang a spus: „A fost un film de acțiune non-stop pentru mine, pentru că sunt urmărit constant de alții. La început, am fost foarte încântat să arăt toate scenele de acțiune tari, dar mai târziu, a devenit atât de solicitant din punct de vedere fizic încât am regretat puțin”. 

Actors Yoon Kye-sang, right, and Park Yong-woo in a scene from the film, 'Spiritwalker' / Courtesy of Megabox Plus M

This image provided by ABO Entertainment shows a scene from "Spiritwalker." (PHOTO NOT FOR SALE) (Yonhap)

Pe de altă parte, actorul Park Yong-woo este de părere că „Spiritwalker” este un „nou tip de film coreean”.

„Când am citit scenariul pentru prima dată, povestea a fost greu de urmărit. După ce m-am întâlnit cu regizorul și i-am ascultat explicația, în sfârșit am prins ideea principală și am simțit că acesta va fi un nou tip de film coreean” a spus el.

Lim Ji-yeon apare în film ca o femeie misterioasă pe nume Jin-ah care îl urmărește pe I-an, a spus că a încercat să mențină acțiunea proaspătă și energică în timpul filmărilor pentru această producție.

„Jin-ah pare emoționantă și tandră, dar este și o femeie puternică și tenace, care arată aceste aspecte în scene de luptă impresionante. M-am antrenat riguros să-mi  pot stăpâni secvențele de acțiune. Deoarece Jin-ah este un personaj multidimensional, am fost concentrată pe exprimarea emoțiilor ei brute”, a spus ea.

Pentru a arăta publicului într-o  singură scenă că spiritul lui Ian se mută în corpurile altor actori, regizorul a cerut celor șapte actori, inclusiv lui Park Yong-woo și Park Ji-hwan, să repete aceleași scene după ce au fost filmate cu Yoon Kye-sang și apoi le-au pus cap la cap. „A trebuit să filmez fiecare scenă de două ori, una cu Yoon Kye-sang și cealaltă cu alți actori”, a spus el. “Acest proces a continuat chiar și în scene de acțiune. O mică diferență trivială de mișcare a contat aici.”

Înainte de a avea premiera locală, pelicula „Spiritwalker” a atras deja atenția atât în țară cât și în străinătate, câștigând Premiul pentru Excelență în acțiune la Festivalul de Film Asiatic de la  New York din acest an și fiind vândut în peste 100 de țări străine.

Trebuie să vă mai spun că filmul va fi transformat într-un film de la Hollywood de renumitul producător Lorenzo di Bonaventura, cel care a produs blockbuster-urile de acțiune, „G.I. Joe” și „Transformers”.

“Spiritwalker” va avea marea premieră în sălile de cinema din Coreea de Sud  pe 24 noiembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.